23948sdkhjf
Del siden
Annonce

To 25-ton tunge stabilisatorfinner repareret hos MarineShaft

En færge oplevede fejl på stabilisatorsystemet på grund af utætheder. Skaderne på de to stabilisatorfinner blev repareret med laser cladding teknologi.

Tætningsfladerne på begge stabilisatorfinner var tærede, og MarineShaft fik ordren på reparationen, som vi løste ved brug af vores laser cladding udstyr.

Vi råder over klassegodkendt laser cladding udstyr, en teknik som var ideel til opgaven.

Reparationen skulle foregå i forbindelse med den planlagte dokning på et dansk værft.  Begge 25-ton tunge stabilisatorfinner blev fragtet på lastbiler til MarineShaft i Hirtshals.

Stabilisatorfinnerne var for store til at kunne placeres i vores drejebænke. Fordelen med vores laser cladding udstyr er, at vi kan programmere den numerisk styrede robatarm til at bevæge sig cirkulært og derved kunne vi svejse på det stillestående emne. Vi påførte i alt 4 lag rustfrit materiale Inconel 625.

I forbindelse med bearbejdning af tætningsfladen før og efter laser cladding tilpassede vi et specialfremstillet mobilt udstyr til et boreværk, hvor stabilisatorfinnerne kunne placeres.

Opgaven blev løst indenfor dokningsperioden. Vil du vide mere om laser cladding teknikken og de mange reparationsfordele så besøg vores hjemmeside eller kontakt os på info@marineshaft.dk eller telefon 96560202

Marineshaft A/S
Jens Munksvej 1
9850 Hirtshals
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27905013
P nummer: 1010620402

Kontaktperson

HM(
Hanne Magnussen (IP)
marketing chef
+45 24254778 hanne.magnussen@marineshaft.dk

Send til en kollega

0.047