23948sdkhjf

Overholder du alle krav og regler?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geopal System A/S

.. og er din arbejdsplads sikker?

På en medicinalvirksomhed nord for København, er der en let gas som ulmer..

Den lette gas hedder ammoniak, også kendt som NH3. Ammoniak er en farveløs og giftig gasart med en gennemtrængende og ubehagelig lugt, og kan være livsfarlig for både mennesker, dyr og miljø.

Hvis en let gas bryder løs, vil den stige til vejrs. Vores serviceteknikere har derfor placeret stand-alone gasdetektoren GP-SA oppe under loftet, hvor det er lettest at opfange et eventuelt udslip fra en let gas som ammoniak, og dermed hurtigt lukke ned for processen.

Det store blink/horn ved siden af GP-SA, vil advare personalet med lyd og blink, såfremt ammoniakken bryder løs. Det er desuden god skik at placere et tydeligt skilt ved et blink/horn, så medarbejderne ved, hvad der varsles om.

Når man installerer sikkerhedsudstyr som f.eks. gasalarmer, er det vigtigt, at de fungerer efter hensigten, så det ikke er en falsk tryghed, hvilket kan have fatale konsekvenser. Der er strenge krav og regler for placering, service og vedligeholdelse, når man arbejder med ammoniak og andre farlige kølemidler og gasarter.

Arbejder du selv med kølemidler, og vil du være sikker på, at I overholder alle krav og regler - og vigtigst af alt - har en sikker og tryg arbejdsplads?
Så læs eller genlæs vores artikel her.

Vi ved, at det kan være svært at holde styr på de forskellige krav og regler, og derfor har vi eksperter, som er klar til at rådgive dig og din virksomhed, så I er sikre på, at I har en sikker og tryg arbejdsplads - hver eneste dag.

Du er altid velkommen til at kontakte Geopal telefonisk på 4567 0600 eller på mail info@geopal.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geopal System A/S

Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Danmark
Geopal System A/S

Send til en kollega

0.094