23948sdkhjf

Et spændende og lærerigt år!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geopal System A/S

2022 er ved at være ved vejs ende, og vi i Geopal har haft et spændende og lærerigt år!

Vi har kunnet glæde os over, at Danmark åbnede igen efter en lang periode med COVID-19-nedlukning. For os har det blandt andet betydet glæden ved endelig at møde kunder og samarbejdspartnere fysisk og kunne udstille på messer igen. Og det udnyttede vi. Vi deltog i udstillinger i Danmark, Sverige og Tyskland og flere fokuserede målrettet på, hvordan man sikrer en bæredygtig fremtid.

Vi har lært mere om, hvordan vi kan sikre en bæredygtig fremtid, og vi har mødt mange dygtige mennesker fra branchen, med hvem vi har diskuteret nødvendigheden af ​​gasdetektering for at opnå optimal sikkerhed, og vi håber, at vi med vores deltagelse på disse vigtige og spændende udstillinger har kunnet bidrage med vores erfaring og viden.

Især Power-to-X har været en af ​​de store diskussioner i 2022, da det er et af flere afgørende tiltag i realiseringen af ​​verdens ambitioner om at reducere udledningen af ​​drivhusgasser. Det er ikke helt uproblematisk at gå fra konventionelle fossile brændstoffer til f.eks. brint og andre eksplosive brændstoffer eller giftige gasser som methanol og ammoniak. Udfordringen ved udslip er, at methanol og ammoniak er meget giftige stoffer samt brandfarlige, hvorimod brint er meget eksplosivt! Det er derfor vigtigt, at virksomheder beskytter deres medarbejdere ved at installere gasdetektering i de områder, hvor der er en potentiel risiko.

Et stort højdepunkt for Geopal var, da vores ingeniør Abdallah Al-Mass vandt dette års Elektropris! Abdallah modtog Elektroprisen 2022 for sit imponerende ingeniørarbejde med udvikling af højt specificerede SIL- og ATEX-certificerede gasdetektorer, herunder gasdetektoren GP-NOVA. Hos Geopal har vi været vidne til Abdallahs imponerende indsats, vedholdenhed og professionalisme, og Elektroprisen 2022 blev uden tvivl tildelt den rette person. Vi var og er utroligt beærede og stolte over, at Abdallah er en del af Geopal!
Foto: Henrik Frydkjær

Vi har også fået nyt ERP-system, fejret midsommer og meget mere. Læs alt om vores 2022 her.

Vi håber, at 2023 bliver lige så spændende som 2022, og vi takker jer alle for i år og for at være en del af Geopal!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geopal System A/S

Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Danmark
Geopal System A/S

Send til en kollega

0.094