23948sdkhjf

Nyt døgnåbent selvbetjeningsgasdepot på Odense havn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Air Liquide Danmark A/S

Her kan Air Liquide kunder fra nærområdet på Odense havn - det tidligere Lindøværft - i fremtiden selv hente svejsegas eller gas til laserskæring.

Air Liquides kunder arbejder døgnet rundt - året rundt. Dette kræver et ekstra niveau af service, og derfor åbner vi nu et selvbetjeningsgasdepot med døgnåbent på Odense havn.
Her kan Air Liquide kunder fra nærområdet på Odense havn - det tidligere Lindøværft - i fremtiden selv hente svejsegas eller gas til laserskæring. Det betyder, at kunderne ikke længere behøver selv at have et stort bufferlager af forskellige gastyper. 

Depotet er fuldautomatisk og bliver fyldt op løbende med de gasser, som kunderne har brug for.

Tilgængelige gasser
Gasdepotet på Odense havn vil tilbyde de produkter, som vores kunder har behov for.
Udgangspunktet er gasser til Svejsning og Laserskæring.  Gasserne fås i forskellige flaskestørrelser og i flaskebatterier afhængig af kundernes opgavetyper.

Gassernde er både blandgasser og rene gasser som acetylen og oxygen.
Air Liquides kunder i området benytter allerede svejsegasser og beskyttelsesgasser fra Arcal serien og Lasergas serien LASAL  så de er naturligvis på lager i depotet.

Fayard som første bruger
Fayard har allerede taget godt imod den nye service. Netop behovsmængden for den nødvendige svejsegas kan til tider være svært at vurdere, medgiver lager- & logistikchef hos Fayard, Nick B. Andersen. Han ser derfor frem til et spændende nyt samarbejde med Air Liquide 

Få hele historien her!

#IChooseAirLiquide #svejsegas #airliquide #odensehavn #svejsning #AirLiquide #LoveTheAir 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Air Liquide Danmark A/S

Høje Taastrup Vej 42
2630 Taastrup
Danmark
Air Liquide Danmark A/S

Send til en kollega

0.141