23948sdkhjf

Air Liquide Danmark A/S

Air Liquide er verdens førende inden for gasser, teknik og services til industrien og sundhedssektoren. Virksomheden er repræsenteret i 75 lande, har 66.400 medarbejdere og servicerer over 3,8 millioner kunder og patienter. Oxygen, nitrogen og hydrogen er små molekyler, som er grundlæggende for alt liv, stof og energi. De udgør hjørnestenene i Air Liquides videnskabelige arbejde og har været kernen i virksomhedens aktiviteter siden grundlæggelsen i 1902.

Air Liquide Danmark A/S er den del af Air Liquide-koncernen. Sammen med vores søsterselskaber i Sverige, Norge og Finland indgår vi i en fælles nordisk organisation. Det betyder, at vi har ressourcer til at tilbyde vores kunder en meget høj grad af service, også på tværs af landegrænserne.

Vi hjælper vores kunder med at udnytte gasteknikkens enestående muligheder bedst muligt. Fra den indledende behovsanalyse, prøvekørsel, installation og uddannelse frem til den optimalt indkørte proces. Vi tilbyder også en række services, blandt andet serviceeftersyn og vedligehold, tilpasset kundernes behov.

Takket være strategisk placerede produktionsenheder, vores effektive transportorganisation og mere end 350 salgssteder leverer vi hurtigt og sikkert over hele Norden.

Se alleNyheder

Nyeste kurser

Fakta om Air Liquide Danmark A/S

Adresse
Air Liquide Danmark A/S
Høje Taastrup Vej 42
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 76 25 25 95

CVR nummer: DK15036117

P nummer: 1003060513

Ansatte: ca 170

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anna Ringsberg

Scott Eisenberg

Solveig Hove-Christensen
Stilling: Digital Marketing Manager, Air Liquide North West

Send til en kollega

0.268