23948sdkhjf

FURUNO indgår aftrale med Hans Buch

| Medlemsnyhed | Indrykket af Furuno Danmark A/S

FURUNO DANMARK A/S har underskrevet aftale med Hans Buch A/S vedrørende salg, service og vedligehold af Raytheon- Anschütz systemer.

FURUNO er blandt de førende producenter af elektronik til den maritime branche. Den danske afdeling, FURUNO DANMARK A/S, dækker store dele af nordeuropa inklusiv nordatlanten. 

Hans Buch A/S, mangeårig distributør og serviceudbyder af Raytheon-Anschütz systemer, har opnået en omfattende knowhow og erfaring som har tjent deres kunder godt i mere end 60 år.

Hans Buch A/S har besluttet at fokusere på andre kerneområder og har derfor indgået en aftale med FURUNO DANMARK A/S. Denne aftale omfatter overdragelse af alle aktiviteter i Danmark relateret til distribution og service af Raytheon-Anschütz produkter inklusive lager og erfarne teknikere.

“FURUNO er ​​et af de mest etablerede brands i den maritime industri, når det kommer til navigations- og styresystemer, og vi finder det naturligt at lade FURUNO fortsætte med at støtte vores kundebase. Vi er glade for, at vi kan sige til vores kunder, at de er i trygge hænder, da vi fokuserer på andre forretningsområder.”

Martin de Feuth Jensen
Direktør, Hans Buch A/S

 

“Vi er glade for, at Hans Buch A/S har valgt FURUNO til at fortsætte rollen som Raytheon-Anschütz forhandler og servicestation, og det er vores klare intention at imødekomme det høje kompetenceniveau, som har været Hans Buchs varemærke i årtier: Vi er begejstrede for at udvide vores eksisterende produktportefølje med Raytheon-Anschütz's produkter."

Freddie Hansen
Direktør, FURUNO DANMARK A/S

Medlemsnyhed

Indrykket af
Furuno Danmark A/S

Hammerholmen 44-48
2650 Hvidovre
Danmark
Furuno Danmark A/S

Send til en kollega

0.078