23948sdkhjf

FURUNO tegner aftale med Raytheon Anschütz

| Medlemsnyhed | Indrykket af Furuno Danmark A/S

FURUNO DANMARK A/S har underskrevet partner-aftale med Raytheon Anschütz GmbH, der gør FURUNO til distributør og Service Station for Raytheon Anschütz.

FURUNO er ​​blandt verdens førende producenter af elektronik til den maritime industri. Det danske datterselskab, FURUNO DANMARK A/S, dækker store dele af Nordeuropa inklusive Nordatlanten, bliver nu distributør og Service Station for Raytheon Anschütz’s kompas, autopiloter og styresystemer. Dette omfatter alt fra salg, installation, kommisionering og service. Raytheon Anschütz produktportefølje er en naturlig forlængelse af FURUNOs i forvejen brede produktsortiment, der dækker over navigation, kommunikation og fiskesøgningsudstyr. Sammen med FURUNOs stærke position på markedet og et omfattende servicenetværk, vil dette partnerskab være meget attraktivt for redere, der leder efter en pålidelige serviceudbyder.

 "Vi er glade for nu at have endnu en stærk salgskanal med FURUNO Danmark A/S", siger Joern Fischbach, salgschef hos Raytheon Anschütz. Raytheon Anschütz GmbH, med hovedkontor i Kiel, Tyskland, er en af ​​verdens førende producenter af navigations- og brosystemer til kommercielle skibsfartøjer og flådefartøjer, herunder gyrokompasser, autopiloter og manuelle styresystemer.

Administrerende direktør for FURUNO DANMARK A/S Freddie Hansen udtaler: ”Vi har arbejdet hårdt i mange år for at opbygge et omfattende servicenetværk. Vi har et stort antal dygtige serviceteknikere, som allerede er fortrolige med Raytheon Anschütz produkter, og vi er sikre på, at vores kunder vil tage godt imod vores udvidede tjenester”.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Furuno Danmark A/S

Hammerholmen 44-48
2650 Hvidovre
Danmark
Furuno Danmark A/S

Send til en kollega

0.156