23948sdkhjf

Dokumentation og sporbarhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

Kvalitetssikring og kvalitetskontrol er nøgleord hos mange af kunderne hos Carsten Holm A/S. Derfor har vi også en kvalitetsafdeling, der sørger for al den sporbarhed og dokumentation, de forskellige kunder har brug for. Det giver tryghed og tillid!

Tekst af Karina Davids -kdmarketingsupport.dk 

Kvalitetssikring i højsædet
I blandt andet fødevareindustrien og medicinal- og energisektoren kan selv en lille lækage i produktionsmaskineriet eller et slutprodukt have store konsekvenser, både menneskeligt og økonomisk. Det betyder, at alle leverandører skal have fuldstændig styr på deres processer og skal kunne dokumentere, at de leverer den påkrævede kvalitet.

Hos Carsten Holm A/S har vi kvalitet i højsædet – og det kan vi dokumentere. Alt efter hvad vores kunder har behov for, udfører vores kvalitetsafdeling dagligt kontrol, måling og nummerering af både indkøbte varer og egenproducerede varer, så kunderne får den nødvendige dokumentation.

Sporbarhed i hele værdikæden
I det heldigvis yderst sjældne tilfælde, at der opstår fejl i en kundes produktion, er der derfor fuld sporbarhed på de leverede tætninger og pakninger tilbage i hele vores værdikæde. Vi gemmer alle målinger i vores database, så vi altid kan gå tilbage og finde en specifik måling.

Hvis fejlen skyldes tætningen, kan kunden derfor identificere præcis hvilket batch, der skal tilbagekaldes (ligesom man kender det fra automobilindustrien). Det er en sporbarhed, der kan spare kunden for store beløb.

Avanceret måleudstyr
Vores kvalitetsafdeling råder over avanceret måleudstyr, eksempelvis GOM-inspektion til 2D-målinger og Atos Core-fotometri, der gør det muligt at genskabe et emne, hvis det er gået tabt. Derudover benytter vi Qdas-software, så vi kan tilpasse indholdet af den enkelte målerapport til den enkelte kundes ønsker og behov.

 Har du også brug for dokumentation og sporbarhed? Så læs mere på vores hjemmeside, eller kontakt vores tekniske support.

 

Om Carsten Holm A/S
Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979.  I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. Virksomheden producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til alle grene af dansk og international industri. Virksomheden beskæftiger i dag 36 medarbejdere i Danmark og 10 medarbejdere i det kinesiske salgsselskab Holm Sealing Solutions Ltd.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.11