23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prototyper i plast og gummi

Med en prototype kan du afprøve fremtiden i nutiden, når du udvikler dit produkt. Det kan spare dig for både tid, ressourcer og fejltrin.

Af Karina Davids

Her kan Carsten Holm A/S være til stor hjælp! I årenes løb har vi hjulpet en række store danske og udenlandske virksomheder med at fremstille protyper i forbindelse med deres produktudvikling. Ved prototypefremstilling vejleder vi gerne omkring optimeringsmuligheder, så kunden på længere sigt kan opnå en optimal serieproduktion.

30 års erfaring med fremstilling af prototyper
Vi har viden og erfaring til at hjælpe med alt fra anvendelsestekniske spørgsmål og materialevalg til fremstilling af selve prototypen. Når den endelige protype er klar, hjælper vi også gerne med at udarbejde en kommerciel løsning.

Send dine idéer og tegninger til os – så hjælper vi med at fremstille en prototype i plast eller gummi. 

Har du brug for hjælp til fremstilling af en prototype?
Vi har et indgående produkt- og materialekendskab, så vi kan hjælpe og vejlede dig om selv de mest komplicerede tætningsløsninger. Kontakt vores tekniske afdeling på tlf. 62 62 52 55 eller send en mail – så hjælper vi dig i mål.


Om Carsten Holm A/S

Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979.  I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. Virksomheden producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til alle grene af dansk og international industri. Virksomheden beskæftiger i dag 34 medarbejdere i Danmark og 10 medarbejdere i det kinesiske salgsselskab Holm Sealing Solutions Ltd.

 

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Ulrik Holm
Direktør
uh@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.063