23948sdkhjf

ABB containerbaseret batterilagring til mange skibstyper

| Medlemsnyhed | Indrykket af ABB A/S

ABB lancerer containerbaseret energilagrings- og powersystem med bæredygtig batteristrøm i en standard, 20-fod container

ABB's containerbaserede batterilagringsløsninger leveres i en standard 20 fods container

  • Containerbaseret energilagrings- og powersystem med bæredygtig batteristrøm til eksisterende skib i en standard, 20-fod container
  • Komplet, færdigmonteret enhed med enkel installation og mere sikker vedligehold, som giver både brændstofbesparelser og lavere udslip
  • Fleksibel og omkostningsbesparende energilagringsløsning til containerskibe, offshore forsyningsskibe, færger og andre fartøjer

Med øget efterspørgsel efter lav- og nulemisionsskibe, har ABB udviklet en komplet, containerbaseret batterilagringsløsning til installation af bæredygtig og maritim energilagring i stor skala. Løsningen er installeret i en 20 fods ISO-container og er klar til integration med fartøjets powersystem.

 Løsningen simplificerer eftermontering af energilagring med batterier, omformere, transformere, styring, køling og tillægsudstyr, som er formonteret så det er enkelt at anvende "plug and play".

- Brændstofbesparelse, lavere udslip og øget sikkerhed under drift og vedligehold driver efterspørgslen efter energilagringssystemer til nybyggede skibe. Dette har ABB stor erfaring med.

 Med vores containerbaserede batterilagringsløsning kan vi tilbyde de samme fordele til ejere af eksisterende skibe med en one-stop eftermonteringsløsning siger Jyri Jusslin, Servicechef for ABBs marinevirksomhed.

 Løsningen er velegnet til installation på mange forskellige skibstyper. Eksempelvis vil offshore forsyningsskibe drage særlig fordel af en sådan løsning eftersom pladsen til elektriske systemer om bord er begrænset. Fleksibel og omkostningsbesparende energilagringssystemteknologi vil også være relevant for containerskibe, færger, boreskibe og andre fartøjer.

 - Vores containerbaserede energilagringsløsning øger muligheden for integration på tværs af flere fartøjstyper og byder på en løsning med komplet betjening fra ydersiden for øget sikkerhed. Tilgængeligheden af en sådan løsning kan være den ekstra fordel, der er nødvendig for at redere vurderer det relevant at bruge batterier til at øge effektiviteten og bæredygtighed, fortæller Jyri Jusslin.

 Løsningen giver en af de højeste energitætheder på markedet i en 20 fods container, og løsninger tilbyder en standardiseret installation, hvilket giver lavere omkostninger og hurtigere levering.

 Færdige tekniske løsninger er klar til opkobling og sikrer en betydelig, ekstra kapacitet til powersystemet ombord. Det forhåndsmonterede og fabrikstestede udstyr og kablingen gør løsningen enkel at integrere med fartøjets tekniske systemer. Løsningen understøttes også af ABB Ability ™ Marine Remote Diagnostics System, som tilbyder løbende remote overvågning og fejlfinding om bord.

Links til mere information

Electric, Digital and Connected solutions for the marine industry

Containerized maritime energy storage

For yderligere information, kontakt:
Jacob Lundholm på mail: jacob.lundholm@dk.abb.com eller mobil:  2070 6195

For yderligere information om nybygninger, kontakt:
Michael D Christensen på mail: michael.d.christensen@dk.abb.com eller
mobil:  2012 0848

ABB er en førende global teknologivirksomhed, der styrker omstillingen af samfundet og industrien for at opnå en mere produktiv og bæredygtig fremtid. Ved at forbinde software med porteføljen af elektrificeringsprodukter, robotter, automation, motorer og frekvens-omformere, løfter ABB de teknologiske grænser op til nye højder. ABB’s succes bygger på mere end 130 års ekspertise og drives af 110.000 dygtige medarbejdere i over 100 lande.

Containerløsningen kan betjenes fra ydersiden for ekstra sikkerhed


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ABB A/S

Meterbuen 33
2740 Skovlunde
Danmark
ABB A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094