23948sdkhjf

ENABL's ny direktør i USA har høje forventninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af ENABL A/S

ENABL åbnede i USA 1. august, og den ny administrerende direktør, Bjarke Hansen, er i øjeblikket ved at etablere ENABL’s kontor omkring Alabama, hvor han selv bor.

"Jeg valgte ENABL på grund af virksomhedens positive omdømme i markedet. Synergien ved at sammenlægge de fire virksomheder (Blaaholm A/S, SONNE A/S, BIIR A/S og Eltronic Wind Solutions A/S) under ENABL-brandet viser en dedikation til markedet, hvor jeg ser et godt match med mine plus 25 år i vindbranchen og de 15 år, jeg har boet i USA," siger Bjarke Hansen.

ENABL's kunder i USA er en blanding af danske, europæiske, APAC og amerikanske vindenergiselskaber, og den overordnede vision er at vokse som global partner og bidrage til vækst i vindmølleindustrien og den vedvarende energi.

"Til at begynde med vil ENABL i USA levere installationsudstyr, produktionsudstyr og standardprodukter hovedsageligt til onshore-markedet. Forventningerne til offshore-markedet er store, og senere vil vi også komme ind på markedet for Tower & Monopile og Consulting & Outsourcing," siger Bjarke Hansen.

Han har store forventninger til det amerikanske marked.

"USA har meget aggressive mål om at blive en af de førende inden for vedvarende energi, hvor reduktion af fossile brændstoffer er nødvendig for de kommende generationer. ENABL's portefølje passer perfekt ind på det amerikanske marked, som er mere modent end nogensinde før. Vores installations- og produktionsudstyr har allerede et godt ry i markedet. Det næste skridt er at få vores kunder til at forstå den fordel, vi kan give med vores Tower & Monopile koncept og Consulting & Outsourcing, som er en succes for vores kunder i Europa," forklarer Bjarke Hansen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ENABL A/S

Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Danmark
ENABL A/S

Send til en kollega

0.095