23948sdkhjf

Nye tætninger til ekstremt krævende miljøer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

Mudder og silende regn. Høje temperaturer og skyer af støv. Hårdt slid og krav om lang, vedlige¬holdelsesfri drift. Det er hård kost, når man taler om tætninger og pakninger til roterende dele. Men mekaniske Face Seals kan klare det hele!

Af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

Stor holdbarhed under barske forhold
Carsten Holm A/S har for nylig tilføjet de specielle mekaniske Face Seals i virksomhedens store sortiment af tætninger og pakninger – fordi vi ved, at der er applikationer, hvor almindelige tætninger bare ikke har det, der kræves. Det kan være i mineindustrien, bygge/anlæg, i militæret eller den kemiske industri og andre steder med barske miljøer og ekstremt høje krav til maskinellet.

 En helt speciel type tætninger
Når høj slidstyrke, korrosionsbeskyttelse og temperaturbestandighed er en nødvendighed, kræver det noget specielt: Modsat andre tætninger leveres mekaniske Face Seals som sæt med to identiske dele, hver bestående af en metalring og en påmonteret elastomer. De to dele monteres, så de fungerer som tætning mellem den stationære og den roterende maskindel, og det enkle og robuste design gør dem nemme at montere og så godt som vedligeholdelsesfri.

Download vores katalog om de nye mekaniske Face Seals – eller kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning. Også hvis du skal bruge noget helt specielt!

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1979. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører kvalitetstætninger og -pakninger i både standard- og specialudgaver til en lang række brancher – lige fra metal-, fødevare- og medicinal­industrien til energi-, transport- og landbrugssektoren – i både Danmark og udlandet.

Virksomheden har til huse i et nyopført domicil i Ringe på Fyn, som rummer topmoderne produktionsfaciliteter og en kvalitetsafdeling. Virksomheden er ISO 9001:2015-certificeret.

Derudover har Carsten Holm A/S også eget salgsselskab, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internationale virksomheder, der ønsker tætninger i europæisk kvalitet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.063