23948sdkhjf

7,7 grader skæv aksel oprettet med fuld klassegodkendelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marineshaft A/S

Færgen Paglia Orba i dok efter uheldig grundstødning.

Enhver skeptiker ville med sikkerhed afslå denne propelleraksel fra tjeneste.

Sandsynligvis ville enhver med maritimt kendskab udelukke en reparation med klasse godkendelse. Det umulige var dog muligt!

For denne skæve aksel er oprettet af MarineShaft og geninstalleret i sin ejer – færgen Paglia Orba med fuld klassegodkendelse.

Færgen Paglia Orba fra rederiet Corsica Linea SAS grundstødte ved indsejling til Bastia havn. Skaderne var så omfattende, at færgen måtte tages ud af drift, hvorefter den gik i dok i Tunesien på værftet CRM Tunisia Ship Repairs.

Skaderne på propellerakslen var alvorlige.  Akslen var slået 7,7 grader skæv svarende til 250 mm ude af centerlinje. Mellemakslen var også beskadiget, men i mindre omfang.

MarineShaft modtog reparationsopgaven:

Opretning og reparation af 1 stk. propeller aksel med dimension Ø1058/421 x 18875 mm inkl. twin tube
samt opretning og reparation af 1 stk. mellemaksel med dimension Ø390 x 7450 mm

Superintendent Bruno Rogier fra rederiet gav MarineShaft følgende rosende ord:

Arbejdet som MarineShaft har udført er helt fantastisk. Jeg er meget imponeret over jeres tekniske viden og ekspertise omkring opretning. Rigtig mange kollegaer frarådede mig at arbejde for en opretning/reparation,  og i stedet bestille en ny propelleraksel.  Jeg er meget glad for at kunne vise, at de tog fejl”.

Hos MarineShaft er vi pavestolte over at have repareret disse aksler. Endnu et bevis på hvad vores unikke opretningsteknik kan præstere. Læs hele casen og se flere fotos fra denne reparation her.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marineshaft A/S

Pier II 8
9850 Hirtshals
Danmark
Marineshaft A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078