23948sdkhjf

BK Engineering tilbyder skræddersyede VR-løsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af BK Engineering

BK Engineering udvider deres vifte af ingeniørydelser med skræddersyede VR løsninger. Virksomheden tilbyder VR løsninger i samspil med konventionelle ingeniørydelser med henblik på at optimere diverse arbejdsprocesser for virksomhedens kunder.

Virtual Reality (VR)  er primært kendt fra spilverdenen, men de seneste år har teknologien vundet indpas i en lang række industrier og brancher som et yderst værdiskabende redskab. Det aalborgensiske ingeniør- og rådgivningsfirma BK Engineering ser et stort potentiale samt en stor værdi i teknologien og dens mange muligheder indenfor ingeniørbranchen. BK Engineering tilbyder skræddersyede VR-løsninger i samspil med virksomhedens øvrige konventionelle ingeniørydelser og services herunder 2D tegning, 3D modellering, risikoanalyse, CE-mærkning og projektledelse.

VR er et værdiskabende redskab til optimering og effektivisering af en lang række arbejdsgange igennem den komplette udviklingscyklus af stålkonstruktioner, maskineri og tekniske installationer. Dette inkluderer blandt andet design review processer, risikoanalyse samt træning og oplæring af ansatte. VR gør det muligt at nærstudere og evaluere produkter, maskiner og systemer på en helt ny måde. Ved hjælp af VR 3D udstyr er det muligt at give personer uden forudgående kendskab til eksempelvis aflæsning af 2D tegninger en særdeles hurtig og meget grundig præsentation af et produkt, en installation, en maskine eller et komplet anlæg.

Det nye kompetencefelt har vist sig yderst nyttigt under den igangværende Corona pandemi. Her har VR blandt andet gjort det muligt at indkalde kunder og samarbejdspartnere til virtuelle møder, hvor man sammen har kunne lave detaljerede designgennemgange på afstand.

Den nye tilføjelse til virksomhedens vifte af ingeniørydelser understøtter selskabets langsigtede mission om at tilbyde fleksible og værdiskabende ingeniørydelser til såvel nye som eksisterende kunder. VR kompetencefeltet understøtter de eksisterende kompetencefelter, som omfatter: Produktudvikling & Design, Risikoanalyse, CE-mærkning, Produktionsledelse, Teknisk Dokumentation, Uddannelse & Oplæring og On-site Engineering.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BK Engineering

Hjulmagervej 55
9000 Aalborg
Danmark
BK Engineering

Send til en kollega

0.078