23948sdkhjf

BK Engineering

BK Engineering er førende inden for mekanisk ingeniørarbejde og rådgivning. Virksomheden blev grundlagt i 1988 og har base i Aalborg.

Med et mål om at være en fleksibel og værdiskabende ressource til vores kunders skiftende behov, tilbyder BK Engineering en bred vifte af ingeniørydelser igennem den komplette udviklingscyklus af stålkonstruktioner, maskineri og tekniske installationer. Herunder inkluderes udvikling, design samt re-design af nye og eksisterende produkter, omfattende risikoanalyse, teknisk dokumentation og CE-mærkning, der samlet sikrer overensstemmelser med EU og nationale direktiver og kvalitets- og sikkerhedsstandarder. BK Engineering tager også ansvaret i forbindelse med ledelse og supervision af teknologiproduktion samt sikrer en pålidelig levering i forhold til kvalitet, budget og deadline.

Løsninger designet af BK Engineering er skræddersyet til kundernes individuelle behov for at sikre et optimalt resultat både teknisk, men også økonomisk. BK Engineerings kundegrundlag består af små og mellemstore virksomheder, større organisationer samt statslige institutioner fra forskellige brancher.

BK Engineering er en del af Aalborg CSP A/S Group. Yderligere information kan findes på www.bkengineering.dk.

Fakta om BK Engineering

Adresse
BK Engineering
Hjulmagervej 55
9000 Aalborg

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 88168857

CVR nummer: DK21142042

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Lars Nymann
Stilling: Project Manager
Direkte telefon: +45 42 12 03 71

Sofie Lambrechtsen Larsen
Stilling: Marketing Coordinator
Direkte telefon: +45 88168847

Send til en kollega

0.156