23948sdkhjf

Geopal A/S har lige skrevet danmarkshistorie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geopal System A/S

Vores virksomhed har nemlig udviklet den første danskproducerede gasdetektor, der opfylder de ekstreme krav til functional safety på SIL2 niveau og er godkendt af exida, som er verdens førende certificeringsorgan inden for funktionssikkerhed.

Gasdetektoren hedder GP-NOVA, og når den kommer på markedet om lidt, kan vi også beskytte virksomheder og mennesker, der arbejder med ekstremt eksplosive og giftige gasser og dampe. – fx i brintanlæg i vindmølleindustrien, hvor der oplagres strøm via elektrolyse – et område vi forventer bliver det nye greentech vækstområde.

Arbejdet med at opnå SIL2 certificeringen har været en lang og krævende proces, der har involveret hele vores organisation. For det er ikke kun selve produktet, der skal leve op til nogle helt bestemte krav, men også alt det uden om.

Sammenlignet med vores øvrige certificeringer - herunder ATEX- og IECE-godkendelse af vores nuværende EX produkter - stiller en SIL2 godkendelse langt højere krav til vores produkt og vores virksomhed. Og den forpligter os både nu og på langt sigt, for certificeringen gælder alle vores processer i hele GP-NOVAS levetid – hele vejen fra idestadiet og indtil den dag, detektoren skal udskiftes.

Et af de ekstra krav er, at hver enkelt del af detektoren skal kunne spores. Så hvis fx et relæ fejler, skal vi kunne tilbagekalde alle solgte detektorer i samme serie og udbedre fejlen, så alle vores kunder kan være sikre på, at deres detektorer fungerer 100% pålideligt.

Og ud over at have fuld kontrol med vores interne processer, skal alle personer, der kommer i berøring med sikkerhedssystemet, gøres fortrolige med de krav, der følger med - det er en kæmpe mølle, der sættes i gang og skal holdes kørende.

Til gengæld kan vi nu være stolte af at være kommet op i den internationale superliga af producenter, der kan levere SIL2 certificerede gasdetektorer og ekstra beskyttelse af virksomheder, mennesker og vores fælles miljø.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geopal System A/S

Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Danmark
Geopal System A/S

Send til en kollega

0.078