23948sdkhjf

Ny dansk gasdetektor leverer sikkerhed på internationalt top

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geopal System A/S

Geopal A/S er en 100% dansk virksomhed, og vi har i 35 år udviklet og produceret gasdetektorer, der beskytter virksomheder, mennesker og miljøet mod giftige og eksplosive dampe og gasser.

35% af vores produktion bliver eksporteret til hele verden med hovedvægt på Europa og Asien.

Det er nemt at forestille sig, at der er risiko for lækage og giftige gasser i virksomheder som raffinaderier, kraftvarmeværker, biogasanlæg og forskningslaboratorier. Men der kan også opstå farlige miljøer på steder, som titusindvis af danskere passerer hver eneste dag. Derfor overvåger vi også 75% af alle danske vejtunneller og 75% af alle danske P-kældre, hvor der kan ske ophobning af CO, Nox, og benzin dampe.

Et gasdetektoranlæg skal naturligvis altid være effektivt og driftssikkert. Men nogle industrier, der arbejder med store mængder voldsomt eksplosive gasser og solventer, har behov for detektorer, der lever op til ekstra høj funktionssikkerhed … eller functional safety, som vi siger i daglig tale.

Derfor har Geopal udviklet vores hidtil mest avancerede gasdetektor, GP-NOVA. Og den store nyhed er, at det er den første danskproducerede gasdetektor, der opfylder de ekstreme krav til funktionssikkerhed på SIL2-niveau. Detektoren er godkendt af exida, som er verdens førende certificeringsorgan inden for functional safety.

Men det er ikke hele historien. For vi har opnået en SIL2 godkendelse i en virksomhed med i alt cirka 20 medarbejdere, mens vores konkurrenter i samme internationale liga har op mod 200 medarbejdere alene ansat i deres udviklingsafdeling.

Så vores SIL2-historie er også et bevis på, at en mindre virksomhed kan skrive danmarkshistorie og hamle op med de internationale mastodonter, når hele virksomheden står sammen.

Det kan vi alle sammen godt være lidt stolte af.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geopal System A/S

Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Danmark
Geopal System A/S

Send til en kollega

0.078