23948sdkhjf

Carsten Holm A/S udstiller på Subcontrator Days

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

Så er det blevet tid til årets første messe, som denne gang af indlysende årsager bliver gennemført som virtuelt event.

Swedish-Danish Subcontrator Days, som afholdes den 21. januar kl. 10-14, bliver første gang, Carsten Holm A/S skal prøve kræfter med at udstille på en virtuel messe.

På messen, der er et samarbejde mellem Elmia Subcontractors og Danish Export Association, kan de besøgende møde en stribe potentielle danske underleverandører, deriblandt os. Læs mere om udstillingen og de øvrige udstillere her: 

Virtuel messestand
Vi glæder os til at byde dig inden for på vores virtuelle messestand, hvor du kan møde vores dygtige medarbejdere, som står klar til at fortælle dig om vores omfattende produktsortiment og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til lige præcis dine behov.

 Vi har egenproduktion af kundetilpassede tætninger samt et stort lager af standardtætninger, så vi kan levere størstedelen af vores ordrer fra dag til dag. Læs mere om vores øvrige serviceydelser her.

 Eventet foregår online, og det er ganske gratis.

Tilmeld dig her: 

Vi glæder os til at se dig!

 

Om Carsten Holm A/S
Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979.  I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation. Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. Virksomheden producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til alle grene af dansk og international industri. Virksomheden beskæftiger i dag 34 medarbejdere i Danmark og 10 medarbejdere i det kinesiske salgsselskab Holm Sealing Solutions Ltd.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.125