23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu med SIL2 certificering

Fordi godt nok aldrig er godt nok

GEOPAL® har i årtier stået bag gasdetektorer med et højt kvalitetsniveau sammenlignet med andre leverandørers produkter. Men det ligger i vores DNA hele tiden at ville være endnu bedre.

 Derfor besluttede vi at få SIL2-certificeret vores nye og til dato mest avancerede gasdetektor, der giver mulighed for Bluetooth opkobling via en tilhørende app, så man kan komme i kontakt med detektoren, aflæse dataloggen og kalibrere den med sin smartphone.

 Det er selvfølgelig ikke noget, man "bare gør", så vi har brugt store ressourcer - både menneskelige og økonomiske - på at forberede hele organisationen på de ændrede processer, der er nødvendige for at opnå en SIL2 certificering og leve op til de nye, strengere krav. Certificeringen omfatter nemlig ikke kun selve produktet, men også samtlige processer omkring det: Produktion, indkøb, dokumentation, service, løbende opgraderinger og kundehåndtering.

Reelt har vi allerede fået godkendt den nye detektors hardware og software af verdens førende certificeringsvirksomhed, Exida, men de sidste formaliteter kommer nok først på plads i starten af 2021.

SIL2 forpligter os hver dag i hele produktets levetid

Ethvert GEOPAL system skal løbende optimeres for at beskytte virksomheder, mennesker og miljø mod farlige gasser og dampe.

Men med en SIL2 certificering er kravene ekstra høje, og fx skal hver enkelt del af detektoren kunne spores, så vi kan tilbagekalde alle solgte og installerede enheder, hvis der skulle opstå selv den mindste fejl i en produktserie. Det kræver et komplekst setup, der kan håndtere alle slags fejlmeldinger og kommunikere med systemerne for indkøb, produktion, serienummerering, salg, service og opsætning.

Så SIL2 er bestemt ikke kun et klistermærke, vi sætter på det færdige produkt: Det er en godkendelse, der forpligter os til ekstra omhu, dokumentation og opgraderinger langt ud i fremtiden.

 

Geopal System A/S
Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79120618
P nummer: 1002572148

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031