23948sdkhjf

Carsten Holm A/S kan også fremstille prototyper

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

Måske kender du bedst Carsten Holm A/S for det brede sortiment af tætninger og pakninger, men vidste du, at vi også fremstiller prototyper?

Selvom vi har fremstillet prototyper i snart 30 år, har vi stadig kunder, som bliver positivt overrasket, når de finder ud af, at vi også kan være behjælpelige med at fremstille prototyper i både plast og gummi.

30 års erfaring med fremstilling af prototyper
I årenes løb har vi hjulpet en række store danske og udenlandske virksomheder med at fremstille protyper i forbindelse med deres produktudvikling. Ved prototypefremstilling vejleder vi gerne omkring optimeringsmuligheder, så kunden på længere sigt kan opnå en optimal serieproduktion.

Vi har viden og erfaring til at hjælpe med alt fra anvendelsestekniske spørgsmål og materialevalg til fremstilling af selve prototypen. Når den endelige protype er klar, hjælper vi også gerne med at udarbejde en kommerciel løsning.

Har du brug for hjælp til fremstilling af en prototype?
Vi har et indgående produkt- og materialekendskab, så vi kan hjælpe og vejlede dig om selv de mest komplicerede tætningsløsninger. Kontakt vores tekniske afdeling på telefon 62 62 52 55  – så hjælper vi dig i mål.

 Om Carsten Holm A/S

  • Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979.  I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation.
  • Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. Virksomheden producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til alle grene af dansk og international industri.
  • Virksomheden beskæftiger i dag 34 medarbejdere i Danmark og 10 medarbejdere i det kinesiske salgsselskab Holm Sealing Solutions Ltd.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.281