23948sdkhjf

ISO-certificering til Carsten Holm A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

ISO-certificeringen kommer som en naturlig del af den udviklingsproces, som Carsten Holm A/S, der forhandler og producerer standard- og specialtætninger, har gennemgået de senere år.

PRESSEMEDDELELSE
af Karina Davids

Siden Carsten Holm A/S i 2017 flyttede til et stort, nybygget domicil på 3.200 m2, har ledelsen haft fokus på at optimere og strømline virksomhedens aktiviteter.

Flytningen var en god anledning til at kigge vores interne arbejdsgange og processer efter i sømmene. Det har længe været et stort ønske fra vores side at blive ISO 9001- certificeret, men den kraftige vækst i virksomheden har gjort, at vi har måttet udsætte det flere gange. Så det er med ekstra stor glæde, at vi kort før sommerferien blev certificereret i henhold til ISO 9001:2015,” fortæller Ulrik Holm, direktør i Carsten Holm A/S.

Kvalitet og fleksibilitet
For Carsten Holm A/S er certificeringen en milepæl i bestræbelserne på forsat at være en attraktiv leverandør af pakninger og tætninger til eksisterende og nye kunder.

 Carsten Holm A/S har både danske og internationale kunder, som efterspørger produkter i højeste kvalitet, og dokumentation af kvaliteten er derfor en vigtig parameter. Virksomheden har faktisk i mange år efterlevet gældende standarder, men det er først nu, der er blevet tid til at tage skridtet videre: Virksomheden blev den 29. juni ISO-certificeret efter ledelsessystemstandarden for kvalitet ISO 9001:2015.

”Vi kan levere dokumenteret kvalitet som de store udbydere på markedet, samtidig med at vi bevarer den fleksibilitet, der er en af fordelene ved en SMV-virksomhed som vores”, udtaler Ulrik Holm

Intens og lærerig proces
Selve certificeringen var en intens og lærerig proces, hvor alle systemer, processer og procedurer blev gennemgået, evalueret og om nødvendigt tilpasset – og til sidst indgående beskrevet, så det kunne dokumenteres, at de blev fulgt.

 Carsten Holm A/S har over 120.000 varenumre, og et produkt kan gennemgå mange forskellige processer fra ordremodtagelse til forsendelse, så det var en omfattende opgave, medarbejdere og ledelse stod overfor. Samtlige processer og procedurer blev beskrevet, og der blev blandt andet udarbejdet statistik over alle typer af fejl, så de kunne identificeres og elimineres.

Den krævende proces blevet styret med stor præcision af virksomhedens salgschef Michael Jacques Lauritsen og QA-tekniker Heidi Frederiksen. Selv ikke corona-pandemien kunne bringe det erfarne team ud af kurs. Ved fælles indsats lykkedes det at gennemføre alle trin, inklusive den afsluttende audit, der blev klaret i første forsøg – så der var stor glæde i hele virksomheden, da godkendelsen kom fra det norsk/tyske auditeringsfirma DNV GL. 

Kvalitetsstyring er også en god forretning
Certificeringen har kostet både tid og penge, men det er en investering, der allerede har givet afkast for Carsten Holm A/S: Effektiv kvalitetsstyring er nemlig vejen til færre omkostninger takket være blandt andet minimering af ressourcespild.

Den kritiske gennemgang af processerne har medført forbedringer og effektiviseringer, der giver besparelser på udgifterne til både materialer, maskineri og medarbejdere. Samtidig er kunderne glade for det ekstra kvalitetsstempel, som certificeringen giver. Direktør Ulrik Holm fortæller, at virksomheden allerede mærker effekten af både de direkte og de afledte effekter af den store indsats. ”Det var det hele værd,” konkluderer han.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Billeder & videoer

Salgschef Michael Jacques Lauritsen (til venstre) har sammen med QA-tekniker Heidi Frederiksen stået i spidsen for certificeringsprocessen. Her ses de sammen med virksomhedens direktør Ulrik Holm (til højre).\n\n

Send til en kollega

0.14