23948sdkhjf

Skifter til Geopal, for det holder!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geopal System A/S

Eurefa går ikke på kompromis med kvaliteten

I Karlslunde ligger kølevirksomheden EuRefa, der blev stiftet i 2011 af Henrik Storm. Ideen var - og er - at et uafhængigt kølefirma kan kombinere de bedste produkter fra danske og udenlandske producenter og levere præcis den løsning, en virksomhed har behov for. Konceptet holdt, og i dag står der EuRefa køle-, fryse- og komfortanlæg i utallige hospitaler, indkøbscentre, kontorhuse, industri-, medicinal- og fødevarevirksomheder og Københavns Lufthavn.

Inden mødet med Henrik Storm når vi lige at fange Per Pedersen, der er afdelingsleder i EuRefa Nord i Støvring.  "Vi arbejder sammen med Europas dygtigste producenter af kølesystemer", fortæller Per Pedersen, "men de gasdetektorer, systemerne er monteret med, er tit noget skidt. De bliver så løbende skiftet ud med Geopal gasdetektorer, for de virker bare, og priserne er fornuftige."

At EuRefa også øst for Storebælt oplever problemer med standardmonterede detektorer, bekræfter direktør Henrik Storm: "Der er sjældent problemer med danskproducerede systemer, men vi oplever ofte, at selv de mest kompetente leverandører i Italien og Tyskland udstyrer deres kølesystemer med detektorer, der hurtigt står af.  Vi har oplevet detektorer, der fejlede allerede efter få uger, og det kan hverken vi eller vores kunder leve med i miljøer, hvor der er behov for konstant overvågning af giftige og brandfarlige gasarter som ammoniak, HFO R1234ze, propan og CO2. Derfor skifter vi til Geopal, hver gang en anden detektor går død."  

"Udover kvaliteten af detektorerne er Geopals serviceafdeling også et plus," fortsætter Henrik Storm. "De finder altid en løsning, og de ringer selv, når det er tid til serviceeftersyn. Jeg kan godt lide, at de er proaktive, for så behøver Per og jeg ikke at holde øje med den del - vi har jo rigeligt andet at lave," slutter han med et smil. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geopal System A/S

Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Danmark
Geopal System A/S

Send til en kollega

0.095