23948sdkhjf

Carsten Holm A/S udvider sortimentet med vibrationsdæmpere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

Leverandør og producent af standard- og specialtætninger Carsten Holm A/S har i mange år været kendt for deres brede sortiment af tætninger og pakninger, men nu har de udvidet sortimentet med et nyt produktområde – nemlig vibrationsdæmpere.

Af Karina Davids - kd marketing support 

”Udvidelsen af vores sortiment sker som en naturlig reaktion på, at vi de seneste år har oplevet en stigende efterspørgsel på vibrationsdæmpere. Vi har tidligere skaffet dem hjem på forespørgsel fra kunder, så leveringstiden har været lidt længere end normalt, men det er slut nu”, fortæller Michael Jacques Lauritsen, salgschef i Carsten Holm A/S.

Dag-til-dag-levering
Carsten Holm A/S har nu taget vibrationsdæmpere ind i standardsortimentet og har valgt at have en lang række typer og størrelser på lager. Det betyder, at virksomheden nu tilbyder vibrationsdæmpere med samme dag-til-dag-levering som på de øvrige produkter.

”Vibrationsdæmpere findes i en lang række af de maskiner, motorer og pumper samt andet teknisk udstyr med bevægelige, roterende eller pulserende dele, som vi i forvejen leverer pakninger og tætninger til, så det giver rigtig god mening at inkludere dem i vores eksisterende sortiment – og samtidig åbner det op for helt nye muligheder for at byde ind på sager, hvor vi førhen ikke har kunnet være med”, forklarer Michael Jacques Lauritsen.

Ring eller skriv
Vi har altid et stort varelager, så 98 % af alle ordrer leveres til kunderne dagen efter, de er bestilt. Find yderligere informationer på vores hjemmeside, eller kontakt vores kundeservice på tlf. 62 62 52 55 eller på holm@carstenholm.dk og få hjælp med det samme.

Om Carsten Holm A/S

  • Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979.  I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation.
  • Carsten Holm A/S udvikler, producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til alle grene af dansk og international industri.
  • Virksomheden beskæftiger i dag 34 medarbejdere i Danmark og 10 medarbejdere i virksomhedens kinesiske datterselskab, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.313