23948sdkhjf

MarineShaft klar til fiskerimessen i Ålborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marineshaft A/S

Hos MarineShaft er vi klar til DanFish International, som afholdes i Ålborg i næste uge 9.-11. oktober.

”Vi glæder os altid til denne fiskerimesse, hvor vi udstiller i samarbejde med Hirtshals Service Group. Hirtshals byder på en stor pallette af maritime services og sammen kan vi virkelig sætte fokus på, at Hirtshals kan levere komplette løsninger til fiskerflåden” siger marketingchef Hanne Magnussen.

MarineShaft henvender sig både til fisker- og handelsflåden. Vi er specialiseret i klassegodkendt koldretning af rorstammer og propeller aksler, og derudover har vi mange andre services så som: Renovering af rorarrangementer, reparation af propellerudstyr, mobil bearbejdning, fremstilling af aksler, service og reparation af Reintjes gear, alle opgaver indenfor køle/fryseanlæg samt niche svejsning.

På DanFish vil vi netop sætte fokus på én af vores svejseteknikker - Laser cladding.

Laser cladding udføres med et laser robotanlæg, som med stor præcision påsvejser et pulvermateriale, som binder 100% til basematerialet. Teknikken giver minimal varmepåvirkning, hvilket gør det muligt at svejse på emner, som ikke tåler normal svejsning. Teknikken er klassegodkendt.

Du finder os på stand D808, hvor du kan møde kølemontører, projektledere samt medarbejdere fra salg og marketing fra MarineShaft. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marineshaft A/S

Pier II 8
9850 Hirtshals
Danmark
Marineshaft A/S

Send til en kollega

0.094