23948sdkhjf

Du går aldrig galt i byen med classic-line by DENIOS

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Vores classic-line opsamlingskar løser alle dine behov til opbevaring af farlige medier

 Står du tilfældigvis og mangler et eller flere opsamlingskar til opbevaring af farlige medier? Så er vores classic-line by DENIOS et rigtig godt bud, hvis du spørger os. Hvordan lyder garanti på minimum fem år, et stort udvalg af opsamlingskar og en gratis classic-line transportvogn?

 

Det er ikke fis i en hornlygte, vi kommer med her. Faktisk, så mener vi, at en gratis classic-line transportvogn med i købet af mindst et classic-line opsamlingskar er et knaldgodt tilbud til dig. På den måde kan du nemlig spare penge uden at gå ned på miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed.

 

Hvorfor classic-line by DENIOS er det rette valg for din virksomhed

Vores classic-line opsamlingskar er til dig, som ikke vil gå ind på kvaliteten, uden at det skal koste en halv eller en hel bondegård. Bevares, vores opsamlingskar er heller ikke gratis, men hånden på hjertet, vil du ikke også have mistro til kvaliteten, hvis vores opsamlingskar kun kostede en plovmand?

Kvaliteten på vores classic-line opsamlingskar er afprøvet, og derfor kan vi også sikre dig mindst fem års garanti.

 

Pas på vores miljø

Vores opsamlingskar – heriblandt classic-line by DENIOS – er velegnet til at stå under beholdere, som indeholder farlige medier og væsker. Det er endda lovpligtig, at beholdere med farligt indhold skal opbevares ovenpå et opsamlingskar.

Så hvis din virksomhed beskæftiger sig på nogen måde med farlige medier, vil det være en knaldhamrende god idé at investere vores classic-line opsamlingskar. Læs mere om vores classic-line by DENIOS opsamlingskar på vores hjemmeside.

Hos DENIOS passer vi på miljøet – og vi vil gerne have dig og din virksomhed med i klubben.

 

Gratis transportvogn med i købet

Hvis du køber et eller flere classic-line opsamlingskar inden den 1. november 2019, får du en gratis classic-line transportvogn i stål til en værdi á 1.190 kroner plus moms med i købet. Din sækkevogn eller transportvogn – kært barn har mange navne – har ergonomiske sikkerhedshåndtag, lufthjul på stålfælge og en bæreevne på 250 kg. Du kan læse mere om din nye transportvogn her.

 

Sådan får du din gratis transportvogn

Du kan både ringe til os på 76244080 for at bestille eller lave en ordre i vores webshop. Hvis du ringer, så skal du blot nævne, at du gerne vil have transportvognen med i købet. Hvis du laver ordren i vores webshop, skal du skrive transportvogn2019 i feltet ”bemærkninger” lige inden, du foretager bestillingen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

classic-line opsamlingskaropsamlingskarOpsamlingskar og spildbakkerOpsamlingskar til tromler og IBCerclassic-linedeniosTransportvogn

Send til en kollega

0.094