23948sdkhjf

God kunderelation bygget på tillid og dedikeret arbejdsindsats

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marineshaft A/S

For et mindre rederi er det vigtigt at have tillid til sin underleverandør. - Vi har spurgt det færøerske rederi P/F Lidin - Arctic Viking beskrive samarbejdet med MarineShaft som varetager rederiets køle/fryse anlæg.

I de forgange dage har vores køleafdeling opholdt sig i Norge for at efterse fryseriet ombord på den Færørske fisketrawler Arctic Viking  som losser i Tromsø.  Dette er den først fangstrejse efter en større service og reparation samt installation af 2 nye pladefrysere på fryseriet.

MarineShaft varetog denne opgave fra opsætning til montage/installation og testkøring tidligere på året. Dette længerevarende job blev udført, mens skibet lå på værft på Færøerne.

MarineShaft har igennem flere år haft fornøjelsen at servicere Arctic Viking.  Bl.a. i 2014 hvor skibet sejlede til Hirtshals og MarineShaft havde hovedentreprisen som omfattede: Maling, nye kraner, omkonvertering af køleanlæg, renovering af rejefabrikken, overhaling af hovedmotor m.m.

Her er hvad Anfinn E. Dam svarede på vegne af rederiet:

Vi er et lille rederi med kun et skib, så det er begrænset hvor stor vores administration er, også indenfor det tekniske område. Fryse teknologi er et meget specialiseret område, det kan derfor ofte være nødvendigt at søge teknisk assistance, også når skibet er på søen til fiskeri. 

I de tilfælde, når der kræves nødvendig assistance, er det af meget stor betydning for os, at skibet kan ringe direkte til kølemontøren som har den nødvendige viden. 

Vi har erfaret, gennem et flerårigt samarbejde med Marine Shafts Køleafdeling, at firmaet ikke kun består af navnet "Marine Shaft" men af nogle dygtige medarbejdere som er ansvarsfulde og tager sit arbejde med største alvor og ansvarsfølelse.

Jeg må her nævne Kim Lønsmann, som er en meget dygtig og ansvarsfuld kølemontør, Kim kender fryseanlægget på Arctic Viking som sin egen bukselomme, dette gør det selvfølgelig meget lettere for ham at give en god assistanse når skibet er ude på søen til fiskeri, dette er samtidig også en tryghed for rederiet som har den daglige drift af skibet.

Da vi vinter i år var på værft i Thorshavn for at klasse skibet, skifte hovedmaskine og hjælpemaskiner, ja, da var det naturligt for os at det blev Marine Shaft der skulle lave arbejdet der omfattede frysemaskineriet. 

Frysemaskineriet er et meget vigtigt maskineri ombord i et sådant skib som Arctic Viking og har det derfor en høj prioritet indenfor vedligeholdelse.

Marine Shaft lavede et omfattende serviceeftersyn på hele fryseanlægget ombord.

Udover serviceeftersynet, fik vi skiftet 2 pladefrysere til nye, Pladefrysererne blev leveret og monterede af Marine Shaft. 

Efter at arbejdet var færdigt, blev hele frysemaskineriet afprøvet og fundet i orden. Det har også kørt godt siden da.

 Vi er utrolig stolte af denne anerkendelse fra vores gode kunde igennem mange år. Vores køleafdeling er utrolig dedikeret og klar til at løse køleopgaver af enhver art og omstillinger til nye kølemidler. Vores kunder kommer primært fra de nordiske lande og tæller bl.a. fiskefartøjerne: Tina Jeanette, Vestfjord, Clipperton, Knester , Grimsholm mf.

 Vil du vide mere om vores køleafdeling og vores services
https://marineshaft.dk/rsw-koele-fryseanlaeg.aspx

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marineshaft A/S

Pier II 8
9850 Hirtshals
Danmark
Marineshaft A/S

Send til en kollega

0.078