23948sdkhjf

Mærsk henter ny Hamburg Süd-CFO i Christiania

Imens Hamburg Süds hidtidige finansdirektør Jakob Wegge-Larsen er på vej tilbage til Esplanaden, har Mærk nu fundet en afløser til CFO-posten i sit tyske datterselskab.

Ny mand på posten bliver 46-årige Lasse Carøe Henningsen, der tiltræder den 1. juni. Han kommer fra en stilling som CFO i kemikalietankrederiet Christiania Shipping – tidligere Herning Shipping – hvor han har været siden 2018. 

Tidligere har Lasse Carøe Henningsen været i regnskabschef i Maersk Tankers, og før det har han arbejdet for både Pandora samt konsulenthusene EY og PWC.

- Det glæder os at byde en ekspert som Lasse Carøe Henningsen ombord som Jakob Wegge-Larsens afløser. Men hans finansielle ekspertise og store ledelseserfaring vil komme til at drive projekter, der er vigtige for Hamburg Süd, siger rederiets CEO Arnt Vespermann i en pressemeddelelse.

Det gælder blandt andet udrulningen af den seneste version af SAP, S/4HANA.

Jakob Wegge-Larsens begyndte allerede i februar at varetage rollen som CFO i Mærsk-divisionen Ocean & Logistics sideløbende med sit arbejde i Hamburg Süd, som han forlader med udgangen af juni. 

Læs også: Nu har Christiania Shipping overskud på driften

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.192