23948sdkhjf

Metal Maritime i forhandlinger med DFDS om rutelukning

Der arbejdes på højtryk for at minimere konsekvenserne for cateringfolk, skibsassistenter og navigatører på de to berørte DFDS-færger

Metal Maritime informerer medarbejderne om konsekvenserne af København-Oslo rutens midlertidige lukning på møder om bord på hhv. ’Crown Seaways’ og ’Pearl Seaways’ på mandag.

Det skriver fagforeningen, der organiserer cateringfolk, skibsassistenter og navigatører på de to berørte DFDS-færger, på sit nyhedssite.

Fra Metal Maritime har formand Ole Philipsen de seneste dage været i intense forhandlinger med DFDS om effekturingen af først en delvis og derefter en fuldgyldig – men midlertidig – lukning af København-Oslo ruten.

Forhandlingerne fortsætter de kommende døgn, og målet er at nå frem til løsninger, der minimerer konsekvenserne for Metal Maritimes medlemsskare i rederiet mest muligt, skriver Metal Maritime endvidere.

- Det er en krisesituation, som ingen kunne forudse for blot et par dage siden, og vi er i åben dialog med rederiet for at finde konstruktive løsninger, siger Ole Philipsen, formand for Metal Maritime og fortsætter:

- Alle ansatte og berørte medarbejdere får direkte information om bord på mandag, hvor jeg forventer, der vil blive afholdt flere informationsmøder om bord på skibene. På nuværende tidspunkt kan vi ikke give yderligere detaljer, da flere løsningsmuligheder overvejes og analyseres.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172