23948sdkhjf

Danish Maritime Days skudt i gang

En række danske maritime pinger åbnede tirsdag Danish Maritime Days under en seance hos Danske Rederier
Driftsdirektør i Maersk Line, Søren Toft, var blandt en håndfuld talere, da årets udgave af Danish Maritime Days åbnede i Danske Rederiers lokaler i Amaliegade i København.

Foran en skare af særligt inviterede holdt Søren Toft sit oplæg, der fokuserede på containerisering af verdenshandlen set i et historisk lys - og hvor industrien er på vej hen. Han kom ind på muligheder og problemer, særligt digitalisering af information. Og han sagde bl.a. om Mærsks meget omtalte transformation:

- Enten ændrer vi industrien, eller også er der andre, der ændrer den for os.

I et bredere perspektiv fokuserede han på Danmarks konkurrenceevne via fire faktorer: Frihandel, at tiltrække talent, at udvikle kompetencer og at tænke i global konkurrenceevne

Adm. direktør i Danske Maritime, Jenny N. Braat holdt også et oplæg, hvor hun gjorde opmærksom på teknologikonferencen, som Danske Maritime arrangerer i forbindelse med Danish Maritime Fair.

Mens direktør i Søfartsstyrelsen, Andreas Nordseth, talte om regulering og nye teknologiske spring for søfarten via digitalisering.
Og direktør i Danske Rederier, Maria Skipper Schwenn, talte om svovlkrav - inden hendes overordnede, adm. direktør i Danske Rederier, Anne Steffensen, som rosinen i pølseenden bød velkommen og inviterede på jazz og pindemadder.

De næste tre dage står den på en lang række maritime arrangementer under Danish Maritime Days.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11