23948sdkhjf

Udvalg siger ja til store kornsiloer

Lokalplan, der indebærer 35 meter høje kornsiloer, er sendt videre til behandling af byrådet i Fredericia Kommune

Tirsdag eftermiddag anbefalede by- og planudvalget i Fredericia Kommune en lokalplan, der giver Fredericia Shipping mulighed for at bygge ti styks 35 meter høje siloer på havnen. Dermed skal byrådet tage stilling til lokalplanen.

- Havnen er en vigtig del af Fredericias erhvervsliv. og det er vigtigt, at vi er med til at sikre gode vilkår, så vi kan skabe flere arbejdspladser. Samtidig skal vi sikre, at det sker på en forsvarlig måde, som tager hensyn til lokalområdet. Kommunens embedsmænd har lavet et grundigt stykke arbejde, som gør mig tryg ved at anbefale lokalplanen, siger udvalgsformand Steen Wrist Ørts (A) i en pressemeddelelse.

Fredericia Kommune skriver, at lokalplanen har været i høring i otte uger. 15 borgere deltog desuden i et informationsmøde om siloerne.

- Jeg synes, at vi har haft en god proces, hvor alle har fået mulighed for at komme til orde, og hvor alle input er blevet vurderet og inddraget i beslutningsgrundlaget. Vi har fået alle bekymringerne på bordet, og vi har vurderet hvert enkelt høringssvar, siger Nicolaj Wyke (V), næstformand i by- og planudvalget. 

Der er desuden tilknyttet en ekstern konsulent på miljødelen, der skal vurdere trafikpåvirkningen i lokalområdet.

Lokalplanen behandles på næste byrådsmøde, som er den 4. september.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11