23948sdkhjf

Mærks-rig afløser Mærsk-rig

Maersk Drillings jack-up rig ‘Maersk Convincer’ overtager opgave ved Brunei

Når ’Maersk Convincer’ har afsluttet sit fem-årige Special Period Survey (SPS)-værftsophold i Singapore skal Maersk Drilling-riggen til Brunei. Der skal jack-up riggen i august overtage en kontrakt, som søsterriggen ’Maersk Completer’ pt arbejder på. Det oplyser Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

- Efter tæt dialog med Brunei Shell Petroleum er vi blevet enige om at sætte ’Maersk Convincer’ på opgave i resten af kontraktperioden, siger Peter Dansen, vice president og asset manager i Internation Jack-Ups i Maersk Drilling.

’Maersk Completer’ har siden november 2008 været i færd med at udføre en kontrakt for Brunei Shell Petroleum. Inden længe skal riggen dog på det planmæssige fem-årige SPS værftsophold. Afbrydelsen ville betyde en forsinkelse i boringerne på 45-60 dage. 

For at begrænse konsekvenserne for boreprogrammet og reducere omkostninger for alle partner har Maersk Drilling valgt at reaktivere varm stackede ’Maersk convincer’, der er en identisk Baker Marine 375 fod jack-up.

Alle besætningsmedlemmer vil blive overført fra ’Maersk Completer’ til ’Maersk Convicer’ som en af overdragelsen.

Den nuværende kontrakt slutter efter planen i oktober 2018. Brunei Shell Petroleum har dog option på en forlængelse på i alt tre år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11