23948sdkhjf

European Maritime Day kommer til Danmark

Danmark bliver vært for den store international maritim konference - i 2024

I 2024 skal Danmark huse European Maritime Day med mere end 1.000 deltagere. Svendborg skal med sine maritime omgivelser danne rammen for værtskabet.

Det skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

European Maritime Day er blandt de største maritime konferencer i Europa. EU’s Ministerråd har tildelt Danmark værtskabet for konferencen i 2024. Erhvervsministeren indstillede tidligere i år Svendborg som dansk kandidatby. Det er første gang, konferencen afholdes i Danmark, og Svendborg Kommune bliver omdrejningspunktet for det hele.  

- Det er med stor glæde, at jeg i dag kan annoncere, at Svendborg bliver vært for European Maritime Day, siger erhvervsminister Brian Mikkelsen.

- Konferencen er en unik mulighed for at fremvise den danske styrkeposition på det maritime område. Danmark har utrolig meget at byde på – også når vi skal udvikle fælles visioner for fremtidens maritime sektor. Jeg håber, at konferencen kan danne rammen om nye innovative martime tiltag, der kan sikre en fortsat stærk, inkluderende og vækstskabende maritim sektor, fortsætter han.

Konferencen samler hvert år over tusinde maritime eksperter, beslutningstagere og repræsentanter fra erhvervslivet til to dages maritim konference. Formålet er at sætte fokus på vigtigheden af maritim økonomisk aktivitet. Og samtidig giver konferencen deltagerne mulighed for at profilere aktiviteter og tiltag samt diskutere fælles muligheder og udfordringer inden for sektoren.

Konferencen blev afholdt første gang i 2008. Tidligere har byer som Bruxelles, Rom og Göteborg været værtsbyer. Erhvervsministeriet har indgået et partnerskab med Svendborg Kommune om realiseringen af det danske værtsskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096