23948sdkhjf

CMP fisker ny terminalchef i Stockholm

Copenhagen Malmö Port, CMP, har udnævnt Henrik Ahlqvist til terminalchef for den nye krydstogtterminal i Visby. Det oplyser CMP i en pressemeddelelse.

Den nye krydstogtterminal åbner i april 2018. Henrik Ahlqvist får ansvaret for krydstogtterminalen og de relaterede aktiviteter og skal sikre, at den nye terminal drives på en effektiv måde.   

- Vi føler os heldige over at have rekrutteret Henrik, da han har stor erfaring med krydstogtforretningen fra bl.a. Stockholm. Derudover er det jo ekstra sjovt, at Henrik kommer fra Gotland. Vi er overbeviste om, at Henrik med sin viden og positive indstilling vil kunne udvikle den nye terminal på den bedst mulige måde, siger Arnt Møller Pedersen, COO, Cruise & Ferries i Copenhagen Malmö Port AB.  

26 års erfaring fra havn og rederi
Henrik Ahlqvist kommer fra Stockholms Havne, hvor han har arbejdet som chef for Cruise & Ferries og parallelt  dermed som Deputy Harbour Master. Gennem sine 16 år i Stockholms Havne har Henrik ud over ansvaret for krydstogterne også stået for skærgårdstrafikken og de bynære kajområder. Forud for dette arbejdede Henrik i 10 år hos rederiet Estline, som betjener Stockholm-Tallinn. 

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at have fået denne mulighed, og jeg føler, at jobbet passer perfekt til mig. Det føles lidt som at komme hjem, når man tænker på min forbindelse til Gotland. Jeg har også haft mulighed for at samarbejde med CMP tidligere og føler, at vi har det samme syn på krydstogtindustrien, og hvordan krydstogtforretningen skal drives. Jeg ser virkelig frem til at begynde på arbejdet, siger Henrik Ahlqvist.  

Henrik Ahlqvist starter på jobbet den 1. september 2017.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096