23948sdkhjf

Stena Bulks nyeste tankskib navngivet

Temperaturen nærmede sig 40 grader, da MR-tankeren ‘Stena Imagination’ den 18. april blev navngivet i Port Rashid Terminal i Dubai. På søndag stævner tankeren ud med retning mod Østafrika med olie ombord

- Navngivningen af ’Stena Imagination’ i Dubai er i høj grad et strategisk valg. Stena Bulk åbnede for nylig et kontor sammen med Stena Weco og Golden Stena Weco. Vi var allerede tilstede på markedet i regionen, men ønskede at komme tættere på vores kunder. Navngivningsceremonien giver os mulighed for at forstærke vores image og skabe kontakter med kunder, partnere og leverandører i regionen, udtaler Erik Hånell, president og CEO og Stena Bulk og CEO for Stena Weco.

IMOIIMAX-tankerne 
'Stena Imagination' er, ligesom alle 13 IMOIIMAX tankere bestilt af Stena Bulk, bygget på det kinesiske skibsværft GSI (Guangzhou Shipbuilding International).

Skibet er ejet 50-50 af Stena Bulk og indonesiske Golden Agri Resources (GAR).

Fakta: IMOIIMAX konceptet
Kemikalie- og produkttanker

183 meter lang

32 bred

50.000 dwt. 

'Stena Impression', 'Stena Image', 'Stena Imperial' og 'Stena Important' blev leveret i 2015. Året efter var det så 'Stena Imperative', 'Stenaweco Impulse', 'Stena Imagination', 'Stena Immortal' samt 'Stena Immaculate' og 'Stena Impeccable'. De resterende tre skrive vil blive leveret i 2018.

Fem af de 13 fartøjer er ejet fuld ud af Stena Bulk, fire sammen med GAR, to af Stena Bulks søsterselskab Concordia Maritime og de sidste to af Stena Weco.

Kilde: Stena Bulk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205