23948sdkhjf

Stena Line ansætter ny salgs- og marketingchef

Gitte Krog Thomsen tiltrådt som ny salgs- og marketingchef hos rederiet Stena Line

Stena Line har fået ny salgs- og marketingchef pr. 1. marts: Gitte Krog Thomsen. Hun er uddannet HA fra Aalborg Universitet og har siden læst HD Afsætning. I 1994 blev hun ansat hos EG Data Inform i Hjørring (EG koncernen) som marketingkoordinator, og efter syv år kombinerede hun sit marketingansvar med salg.

I 2004 fik Gitte Krog Thomsen ansættelse som Key Account Manager hos Nordjyske Medier i Aalborg, hvor hun havde fokus på tværmedialt salg til de største nordjyske annoncører. I 2007 blev hun sat i spidsen for den nye digitale afdeling hos Nordjyske Medier, hvor hun siden da har haft ansvaret for digital forretningsudvikling samt drift og vedligeholdelse af de digitale kundevendte platforme på web, mobil og tablet.

Det er netop de digitale kompetencer, som Stena Line nu skal nyde godt af i forhold til at optimere kommunikationen ud mod kunderne. Som salgs- og marketingchef får Gitte Krog Thomsen således ansvaret for alle salgs- og marketingaktiviteter i Stena Lines danske passagerafdeling. Overordnet skal hun sikre, at rederiets danske kunder får en god oplevelse, hver gang de rejser med Stena Line – både på land og på færgerne. Samtidig skal Gitte Krog Thomsen stå i spidsen for at videreudvikle Stena Lines loyalitetskoncept.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094