23948sdkhjf

Ny storordre til Semco Maritime

Semco Maritime har vundet en stor millionkontrakt på levering af kommunikationssystemer og infrastruktur til produktionsplatformene på det nye Culzean-felt drevet af Maersk Oil
Det Singapore-baserede værft Sembcorp Marine Offshore Platform Pte. Ltd. har tildelt Semco Maritime kontrakten. Det oplyser Semco Maritime i en pressemeddelelse.

Culzean-feltet består af en central produktionsplatform, en brøndplatform, et beboelsesmodul og to broforbindelser. Naturgasfeltet forventes at starte produktion i 2019.

Kontrakten omfatter integration og levering af kritisk kommunikationsinfrastruktur inklusive blandt andet Line Of Sight radio til FSO, satellitkommunikation, struktureret kabelføring/fiberkabelføring, telefoni, højttaleranlæg/generelt alarmsystem (PA/GA), underholdningssystemer, interne overvågningskameraer (CCTV), personale om bordsystem (POB) og adgangsstyring (ACS), meteorologiske systemer, radiosystemer, telekom-overvågningssystemer (TMS) og radarsystemer.

Projektteamet, som består af medarbejdere fra Danmark og Singapore, vil arbejde tæt sammen i projektudførelsesfasen.

Ifølge lederen af Semco Maritimes Products & Technology-division, senior vice president Henrik Lunde, bekræfter ordren Semco Maritimes strategi om at være til stede med salgskontorer og eksperter i Nordsø-regionen og i Asien.

"Dette projekt viser Semco Maritimes evne til at levere pålidelige og omkostningsbesparende kvalitetsløsninger til kulbrintebaserede offshore-operationer," siger Henrik Lunde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203