23948sdkhjf

Danskejede rederier fusionerer

Lars Rolners United Heavy Lift smelter sammen med Stadil-familiens Thorco Shipping
Thorco Projects heder det nye rederi, som opstår med fusionen mellem Thorco Shipping og United Heavy Lift, fremgår det af en pressemeddelelse.

Begge firmaer er familie- og privatejede. Thorco Shipping er en del af Thornico, som Christian og Thor Stadil ejer, mens United Heavy Lift er ejet af Lars Rolner.

- Vi er to privatejede selskaber og vejen fra tanke til handling er meget kort. Derfor kan vi slå til, når en stor mulighed som denne opstår, udtaler Christian Stadil.

- Måden vi komplementerer hunanden i forhold til klienter og markeder kunne ikke være bedre. Thorco har mange års ekspertise samt en stor og alsidig flåde. Vi har meget stærke ingeniørfaglige kompetencer og besidder en omfattende know how inden for heavy lift. Sammen gør vores kombinerede flåde og ekspertise os i stand til at levere en komplet række services, der strækker sig fra generel og projektlast til heavy lift med fartøjer, der kan håndtere 800 tons samt transportfartøjer, der kan klare op til 8.000 tons, udtaler Lars Rolner.

Han tilføjer, at de to selskabers forskellige geografisk styrkepositioner vil være en fordel for det nye firma.

Kilde: Thornico
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094