23948sdkhjf

Viking Supply Ships nærmere omstrukturering

Et flertal af obligationsholderne siger god for en aftale, der kan fuldende det offshorefokuserede rederis omstrukturering.
Viking Supply Ships AB har indgået aftale om omstrukturering. Det oplyser det offshorefokuserede rederi i en pressemeddelelse.

Selskabet har indgået en aftale med et udvalg, der repræsenterer majoriteten af obligationsholderne. Alle prioriterede kreditorer går ind for aftalen, som er betinget af endelig anerkendelse i deres respektive kreditudvalg. Bliver forslaget godkendt på et møde for obligationsejere, vil det fuldende den finansielle omstrukturering af Viking Supply Ships A/S.

"Aftalen sikrer virksomheden en stabil finansiel platform for 2020. Omstruktureringen vil gøre det muligt for virksomheden at øge sit fokus på operationel effektivitet, og fuldt ud at udnytte fremtidige forretningsmuligheder inden for virksomhedens kerneforretning," skriver Viking Supply Ships.

Aftalen med bankerne omfatter følgende betingelser:
• Bank-lånefaciliteter af Viking Supply Ships A/S for i alt 215 mio. dollars vil blive forlænget til den 31. marts 2020.

• Omstrukturering af visse charterkontrakter.

• 50 procent af de udestående obligationer vil blive konverteret til nye B-aktier i Viking Supply Ships A/S' moderselskab, Viking Supply Ships AB til en pris på 1,50 SEK/aktie, og værdiansættelsen af obligationerne til 55 procent af deres nominelle værdi.

• De resterende 50 procent af obligationerne vil blive indfriet kontant til en pris svarende til 35 procent af obligationernes pålydende værdi.

• Rentebærende forpligtelser i Viking Supply Ships Group AB er reduceret med cirka 50 mio. dollars, hvoraf cirka 43 mio. dollars tilskrives reduktioner i Viking Supply Ships A/S.

• VSS AB vil gennemføre en fortegningsemission på minimum 25,2 mio., hvoraf hovedaktionæren Kistefos AS vil tegne sin andel på pro-rata-basis. Hertil kommer, at egenkapitalen på 6,6 mio. dollars udstedes i bytte for ovennævnte obligationer.

Viking Supply Ships vil snarest indkalde til et møde for obligationsejere.

Swedbank Corporate Finance er selskabets finansielle rådgiver.

Kilde: Viking Supply Ships
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094