23948sdkhjf

Svitzer-selskab indgår samarbejde med spansk partner

BJÆRGNING: Det fælles selskab mellem det tidligere Svitzer Salvage og amerikanske Tital Salvage – Ardent – har indgået kompagniskab med det spansk-funderede selskab Ardentia.
BJÆRGNING: Det fælles selskab mellem det tidligere Svitzer Salvage og amerikanske Titan Salvage – Ardent – har indgået kompagniskab med det spansk-funderede selskab Ardentia.
De to selskaber pointerer, at man i fremtiden vil samarbejde om operationer, der passer ind i operationelle og geografiske muligheder. Ardent arbejde som sådan world-wide, mens Ardentia siden selskabets start i 2009 har været fokuseret på arbejde rundt om Den Iberiske Halvø.

Ifølge Ardentia har selskabet siden starten gennemført alle de tæt ved 100 opgaver, selskabet har fået i opdrag. Ardentia er herunder den praktiske arm for den spanske kystvagt. Arbejdet omfatter både bjærgninger, hævning af farlige vrag og sikring i forbindelse med mulige olieforureninger.

De to selskaber har allerede arbejdet sammen om bjærgningen af fuel mv. fra en forlist trawler – ’Oleg Naydenov’ – der i 2015 gik ned på 2,7 kilometers dybde. Denne operation blev gennemført ved hjælp af ROVs, der er en af Ardents specialiteter. Ardentia nævner selv hævninger af forlisene af fragtskibet ’Woodford’ i 2012 og trawleren ’Santa Ana’ som nogle af sine mere specielle opgaver. Begge udgjorde særligt en miljømæssig risiko.

Kilde: Ardent
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157