23948sdkhjf

Shipping.dk køber Rasmus Christensen Shipping

Med købet af Aarhus-virksomheden Rasmus Christensen Shipping udbygger Shipping.dk sin position i Skandinavien inden for agentur og stevedoring.
Rasmus Christensen Shipping ApS har ligesom Shipping.dk dybe rødder i det maritime Danmark, hvor agentur og befragtning i mange år har været kerneforretning i virksomheden.

Virksomheden har været ejet og drevet af brødrene Lars Jørgensen og Claus Jørgensen. Lars Jørgensen har af personlige årsager valgt at træde tilbage, men vil være til rådighed for Shipping.dk i en overgangsperiode. Claus Jørgensen vil fortsætte sit virke hos Shipping.dk i Aarhus, hvor han i stillingen som agency manager vil være med til at sikre den fortsatte høje kvalitet i arbejdet over for kunder og samarbejdspartnere. Det skriver Shipping.dk i dag i en pressemeddelelse.

”Det har længe været Shipping.dks ønske at udbygge og styrke vores aktiviteter i Aarhus. Vi har i den forbindelse haft kig på Rasmus Christensen Shipping ApS som en af de virksomheder, der kunne være med til at sikre dette. Deres arbejde er forbundet med høj kvalitet og fokus på kunderne, hvilket er det samme, som vi gerne vil stå for. Jeg glæder mig til at kombinere vores styrker og se, hvor det kan bringe os hen,” udtaler Søren Gran Hansen, adm. direktør i shippingkoncernen.

Kilde: Shipping.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109