23948sdkhjf

Boltight™ hydrauliske tilspændingsværktøj

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Boltight har været førende inden for hydraulisk bolttilspænding i mere end et årti. Vores tilspændingsværktøj er en hurtig, præcis og sikker løsning til at tilspænde og løsne flere bolte samtidigt.

Boltight Standard Bolt tensioners

Boltights Standard Bolt Tensioners er udviklet til almen brug på "topside" applikationer. Hvert værktøj består af en hydraulisk cylinder og bro. Udskiftelige adaptersæt passer til en almindelig hydraulisk cylinder og kan tilspænde flere boltstørrelser.

Hydrauliske møtrikker

Hydrauliske møtrikker sikrer, at bolte med store diametre nemt kan tilspændes med høj og præcis forspændinger. En hydraulisk pumpe aktiverer det indvendige løftesystem, så den indsats, der kræves for at spænde bolte med en meget stor diameter, reduceres i forhold til den indsats, der kræves for at betjene pumpen.

Subsea Tensioners

Subsea tensioners er specialudviklede til undersøiske anvendelsesområder. De har en forniklet yderside, der sikrer, at de kan modstå høj forbelastning. Værktøjet er udstyret med Boltights højtrykspakninger af kompositmateriale, der klikker på plads og ikke kræver yderligere justering.


Closure Systems til turbinehuse 

Dette værktøj, der er velegnet til Power generation og olie/gas, er ideelt til at fastholde statiske samlinger. Det kan bruges til eksisterende turbinestøbninger og leverer en hurtig, nem og sikker metode når man kontrollerer turbiner. Designet kan tilpasses dine specifikationer.

Det her er kun nogle af vores Boltight Tensioners, du kan finde flere på vores hjemmeside . Vi har også specialudviklede boltningslæsninger til dine unike krav, og du kan kontakte os for at få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Fakta om Nord-Lock ApS

Adresse
Nord-Lock ApS
Gydevang 39-41
3450 Allerød

Region
Danmark
Hovedstaden
Allerød Kommune

Telefon: +45 21 78 66 99

CVR nummer: DK33878605

P nummer: 1017095117

Kontaktpersoner

Brian Troest Brian Troest
Stilling: Area Director Nordic
Direkte telefon: +45 21 78 66 99
Peder Helt Peder Helt
Stilling: Sales Engineer Danmark
Direkte telefon: +45 27 50 68 07

Send til en kollega

0.094