23948sdkhjf

Bilindpakning

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Bilreklamer er dekoration på biler, varevogne og lastbiler og den absolut mest omkostningseffektive form for reklame, fordi budskabet på bilen vises, uanset om bilen kører eller holder parkeret.

Mulighederne for bilreklamer er uendelige. Der kan være tale om en totalindpakning eller delvis foliering af bilen. Totalindpakning er en flot løsning, som giver bilen et helt nyt udtryk. Delvis foliering kan være f.eks. billeder, udskårne tekster, et telefonnummer eller en webadresse.

Firmabiler, i henhold til loven, skal være forsynet med navn, logo og CVR-nummer.

Biler dekoreres med folie. Der er altså ikke tale om lakering. Folieringen beskytter den originale lakering, som forbliver pæn og intakt, også hvis folieringen fjernes igen.

Hvis større fleksibilitet ønskes, kan magnetskilte være en løsning. Magnetskilte er flytbare og kan placeres på bilen, hvor det giver bedst mening.

Vi har grafiske programmer med alle bilmodeller og kan hermed visualisere grafikken på bilen, inden designet godkendes endeligt. Visualiseringen giver et godt indtryk af det færdige resultat.

Der er mange folie-standardfarver, når det handler om bogstaver som er udskåret, tekster eller totalindpakning. Ved anden grafik og delvis indpakning kan folien printes, og her er det er kun fantasien, der sætter grænser – alle farver er mulige.

Bilreklamer leveres efter kundens ønsker og behov og altid med professionel vejledning fra os.

MEGET MERE SERVICE…
Vi tilbyder hjælp til grafisk design af bilreklamer. 
 
 
 
 

Fakta om Amstrup Skilte ApS

Adresse
Amstrup Skilte ApS
Vesterballevej 17
7000 Fredericia
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Fredericia Kommune

Telefon: +45 70206568

Fax: +45 70206563

CVR nummer: DK27621422

P nummer: 1010425995

Ansatte: 25

Certifikater: AAA-guld-diplom

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Birgitta Grouleff
Stilling: Marketing

Vibeke Amstrup
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.063