23948sdkhjf

Traverskran

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Munck Kraner A/S er totalleverandør af traverskraner i topkvalitet til alle typer industri.

Kontakt vores salgsafdeling allerede i dag på tlf. 70 22 45 85 og få et uforpligtende tilbud på markedets bedste traverskran. Vi tilbyder kundetilpassede løsninger på din traverskran, der altid er konstrueret til at imødekomme dine særskilte behov.

Totalløsning inden for traverskraner

Munck Kraner er specialister inden for rådgivning og håndtering af traverskraner til dansk industri. Vi producerer og leverer standard traverskraner, både som færdigindstallerede løsninger og som komponentsæt inkl. tegninger og konstruktionsunderlag. Vi går langt for at give dig den bedst mulige løsning med din traverskran fra Munck Kraner. Med en totalløsning til din nye traverskran står vi for hele løsningen, lige fra montage, service og vedligehold til reparationer og ombygninger.

Sortimentet hos Munck Kraner passer til alle typer virksomheder - store som små. Vores sortiment af traverskraner tæller alle aspekter inden for løftekapacitet, bæreevne og rækkevidde. Uanset om der er tale om en en-skinne industrikran til den mindre virksomhed eller en tonstung specialkran til skibsværftet, så kan vi håndtere løsningen.

Mangler du råd omkring hvilken traverskran, der passer bedst til din virksomhed, så er vi altid klar med professionel sparring og vejledning. Husk at vi skræddersyer enhver løsning, så du er garanteret et unikt produkt, der passer 100% til din virksomhed.

Munck Kraner – din professionelle kranleverandør

Ved at vælge professionelt løftegrej fra Munck Kraner giver du din virksomhed et målrettet løft til de tunge arbejdsopgaver. Munck Kraner er landsdækkende i montage, løbende vedligehold, reparationer, ombygninger og service af traverskraner og løftegrej. Samtidig er vi din sikkerhed for, at dit udstyr altid kan klare de tunge løft. Vi rådgiver dig omkring det rette valg af udstyr, og giver gerne et uforpligtende tilbud på en traverskran, der passer til netop dine behov. Ring eller skriv for at høre mere om traverskraner fra Munck Kraner.

Book et uforpligtende møde

Fakta om Munck Kraner A/S

Adresse
Munck Kraner A/S
Industrivej 14
8920 Randers
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 70224585

Fax: +45 86911984

CVR nummer: DK16724742

P nummer: 1001150210

Kontaktpersoner

Lars Steen Pedersen
Stilling: Adm. direktør
Direkte telefon: +45 61202174

Send til en kollega

0.093