23948sdkhjf

MUNCK Svingkran

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Munck Kraner A/S er leverandør af et udvalg af svingkraner, såvel væg- som søljesvingkran, til anvendelse i forbindelse med alle typer industri. Munck Kraner er landsdækkende leverandør til alle typer industri, og vi finder altid en løsning, der matcher dine behov, naturligvis med øje for kvalitet og service.
Kontakt os allerede i dag på tlf. 70 22 45 85 og få et uforpligtende tilbud på en svingkran. Vi tilpasser løsningen efter dine behov.

Typer af svingkraner

En svingkran er et uundværligt redskab på en arbejdsplads, hvor det kræves, at tunge elementer skal løftes og flyttes forsvarligt. Munck Kraner har seks forskellige typer svingkraner med løfteevne fra 30 kg og op til 2.000 kg. Vores svingkran er af højeste kvalitet, brugervenlig og ordretilpasset. Derfor kan højde og længde tilpasses de aktuelle forhold ude hos vores kunder. En Munck svingkran er en fleksibel løsning for mange forskellige arbejdspladser. De leveres grund- samt dækmalet med standard farve GUL, Ral 1007 (der kan leveres i andre farver mod merbetaling). Desuden er en Munck svingkran den ideelle løsning til brug sammen med en GIS el-talje eller en Munck håndkædetalje. Munck Kraner kan også levere svingkraner til andre formål f.eks. til udendørs brug. Er du i tvivl om hvilken svingkran, der passer til din arbejdsplads, så er vi altid klar med gode råd og vejledning.

Munck Kraner – giv din virksomhed ”et løft”

Når du vælger professionelt løftegrej fra Munck Kraner, giver du din virksomhed et målrettet løft til de tunge arbejdsopgaver. Munck Kraner er landsdækkende i montering og løbende vedligehold og service af svingkraner og løftegrej. Samtidig er vi din sikkerhed for, at dit udstyr altid klarer de tunge løft. Vi rådgiver dig omkring det rette valg af udstyr, og giver gerne et uforpligtende tilbud på din nye svingkran, der passer til netop dine behov. Ring eller skriv for at høre mere om svingkraner fra Munck Kraner.

Book et uforpligtende møde

Fakta om Munck Kraner A/S

Adresse
Munck Kraner A/S
Industrivej 14
8920 Randers
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 70224585

Fax: +45 86911984

CVR nummer: DK16724742

P nummer: 1001150210

Kontaktpersoner

Lars Steen Pedersen
Stilling: Adm. direktør
Direkte telefon: +45 61202174

Send til en kollega

0.062