23948sdkhjf

Papiruld Lyd

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Papiruld Lyd er særligt udviklet til lydisolering, hvor støj fra naboen kan være særligt generende.

Papiruld Lyd er særligt udviklet til lydisolering af etageejendomme, hvor trinlyd fra fx en overbo eller støj fra naboen i lejligheden ved siden af kan være særligt generende. Papiruld Lyd består af en ny type fibre, som er blandet med de velkendte fibre - i et særligt velafprøvet forhold - hvilket medvirker til de unikke lyddæmpende egenskaber.

Trinlyd
Trinlyd kan være særligt problematisk i ejendomme med flere etager, hvor lyden bevæger sig i en etageadskillelse fx mellem en over- og underbo. Test viser, at Papiruld Lyd reducerer trinlyd-niveauet med 8-10 dB i forhold til en tom etageadskillelse. Det betyder, at den målte lydstyrke bliver formindsket 10 gange.

Hvis vi taler om den subjektive oplevelse, så svarer en reduktion på 10 dB til, at den oplevede lyd, fx naboens trin, bliver halveret. Papiruld Lyd har vist sig at reducere trinlydniveauet dobbelt så godt som Papiruld Standard.

Luftlyd
Papiruld Lyd er desuden testet for luftlyd fx stemmer og musik. Her adskiller Papiruld Lyd sig ved at være særlig effektiv, når det gælder høje frekvenser, hvor det reducerer op til 4 dB bedre end Papiruld Standard. Det er i de høje frekvenser, man finder fx tale, børneleg, støj fra TV, radio og andre tekniske apparater. En reduktion på 3 dB svarer til, at den målte lydstyrke halveres. Det vil opleves som en nedsættelse af lyden med ca. en tredjedel.

Fakta om CBI Papiruld Danmark

Adresse
CBI Papiruld Danmark
Brødeskovvej 40
3400 Hillerød

Region
Danmark
Hovedstaden
Hillerød Kommune

Telefon: +45 48141188

CVR nummer: DK16266035

P nummer: 1001068499

Ansatte: 19

Certifikater: CE, FPC

Kontaktpersoner

Andreas Jensen
Afdeling: Papiruld Nordsjælland
Stilling: Entreprisechef
Direkte telefon: +45 48141188

Send til en kollega

0.064