23948sdkhjf

DANKOST PRO - programmet til fødevareindustrien og storkøkken

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Dankost Pro er software løsningen til den professionelle bruger i fødevaresektoren. Vi i Dankost arbejder indenfor 3 segmenter:

  1. Fødevareproducenter
  2. Catering, cafe-kæder og take-away
  3. Storkøkken / -produktion

Som fødevareproducenter kan vi bl.a. håndtere råvarer, halvfabrikata, færdigvarer som sam-pak af færdigvarer. Alt sammen med opsummeret / komprimeret deklaration, næringsberegning og allergener. Derudover håndterer vi udskrifter til labels i diverse formater. Svind håndteres på op til 5 parametre og endelig kan vi sende data direkte til det internationale netværk GS1 Trade Sync.

Som cafe, take-away eller cateringvirksomhed opnår du fordele som beregning af kostpris, ordresystem til salgsstederne, opsamling af ordre og styring af den samlede produktion, indkøbslister, pakkelister. Derudover naturligvis deklarationer, næringsberegning og allergener i fald dette også er relevant.

Som storkøkken får du foruden ovenstående tillige adgang til moduler som bl.a. bestilling af mad fra enkelte afdelinger. Disse bestillinger samles centralt og kan her håndteres videre.

Vores program findes på dansk, engelsk, svensk og norsk og kan håndtere op til 5 sprogvarianter på produkterne (denne del af valgfri). Tillige har vi til koncernbrug mulighed for at afgrænse produkter til udvalgte lokationer eller brands.

Erfaringsmæssigt benytter mange Excel til at løse opgaver. Kontakt os og få på 5 min en vurdering af businesscasen i at investere i et solidt system der er skabt til formålet. Ring til os på 40 70 24 90.

Fakta om Matilda FoodTech Danmark

Adresse
Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 4131 5004

CVR nummer: DK29187657

P nummer: 1011856965

Ansatte: 10

Kontaktpersoner

Birgith Hasselgren
Stilling: Seniorkonsulent
Jannie Svendsen
Stilling: Seniorkonsulent
Direkte telefon: +45 40702490
Tanya Østergaard Larsen Tanya Østergaard Larsen
Stilling: Marketing Manager
Direkte telefon: +45 31217443

Send til en kollega

0.094