23948sdkhjf
Del siden
Sælges

LASTO standard pallegaffel - Fyns Kran Udstyr A/S

Udløber
30. november 2099
Stand
Ny
Producent
LASTO

Fyns Kran Udstyr er stolte af at præsentere vores sortiment af pallegaffler fra det anerkendte svenske brand, Lasto! Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder en række forskellige standardmodeller, der passer perfekt til deres behov. Men ved du hvad der virkelig gør Lasto-programmet enestående? Det er muligheden for at få specialfremstillet pallegafflerne efter dine egne unikke ønsker og krav!

Når vi taler om LASTO standard pallegaffel, er der en ting, der virkelig skiller sig ud: den imponerende WLL (løftekapacitet) på hele 2500 kg! Det betyder, at du kan løfte tungt gods med lethed og sikkerhed. Du kan stole på Lasto standard pallegaffel til at klare de mest krævende opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Men det stopper ikke der! Med et imponerende interval fra 530-830 mm kan du nemt tilpasse gafflen til den specifikke bredde, du har brug for. Det betyder, at du kan arbejde mere effektivt og komfortabelt, da du ikke behøver at bekymre dig om at bruge unødvendig tid på at justere gafflen manuelt.

Når det kommer til design og holdbarhed, skuffer Lasto ikke! Deres pallegaffler er konstrueret af de bedste materialer, der sikrer en lang levetid og modstandsdygtighed over for slid og belastning. Du kan være sikker på, at din Lasto standard pallegaffel vil vare i mange år og klare selv de mest udfordrende arbejdsforhold.

Men hvad med stil og æstetik? Lasto forstår vigtigheden af at have et professionelt udseende. Deres pallegaffler har et slankt og moderne design, der ikke kun er funktionelt, men også ser godt ud. Hvad end du bruger dem i et lager, produktionsanlæg eller en anden industriel setting, vil Lasto standard pallegaffel helt sikkert tilføje et strejf af elegance og professionalisme til din arbejdsplads.

Endelig vil vi gerne understrege, at Fyns Kran Udstyr er dedikeret til at levere den bedste kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, når det kommer til Lasto standard pallegaffel. Vores team af eksperter står klar til at besvare dine spørgsmål, give dig råd og vejledning og sikre, at du får den rette løsning til dine behov. Vi ved, hvor vigtigt det er at have pålideligt udstyr, der kan øge din produktivitet og effektivitet, og det er derfor, vi er stolte af at tilbyde Lasto pallegaffler til vores kunder.

Så tøv ikke med at kontakte os i dag og oplev selv fordelene ved Lasto standard pallegaffel. Vi er sikre på, at du vil blive imponeret over deres kvalitet, holdbarhed og alsidighed. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte pallegaffel, der vil gøre en forskel i dit arbejdsliv!

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

FKUA
Fyns Kran Udstyr A/S
fku@fku.dk

Send til en kollega

0.094