23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Køb dine Green Pin sjækler hos Fyns Kran Udstyr A/S

Udløber
17. november 2099
Stand
Ny

Hos Fyns Kran Udstyr A/S har vi et bredt udvalg af sjækler fra det anerkendte mærke Green Pin. Uanset om du har brug for sjækler med skruepin (klasse 2) eller møtrik (klasse 3), er vi sikre på, at vi har det, du leder efter. Vi er stolte af at være forhandlere af dette hollandske brand, der er kendt for sin høje kvalitet og pålidelighed.

Et af vores mest populære produkter er de kendte G-4151 sjækler fra Green Pin. Disse sjækler er perfekte til forskellige løfteopgaver og kan bruges i en bred vifte af industrier. Deres holdbarhed og styrke gør dem til det ideelle valg, når du har brug for at løfte tunge genstande sikkert og effektivt.

Vi tilbyder også G-4153 sjækler, der er kendt for deres enestående belastningskapacitet og holdbarhed. Disse sjækler er designet til at modstå ekstreme arbejdsforhold og er velegnede til brug i fx offshore-industrien. Du kan være tryg ved at bruge disse sjækler, da Green Pin altid sikrer, at deres produkter lever op til de højeste standarder.

Hvis du har brug for en sjækel med endnu større styrke, har vi også G-4161 og G-4163 modellerne. Disse sjækler er designet til at klare de mest krævende løfteopgaver og er perfekte til brug i fx bygge- og anlægsindustrien. Deres robuste konstruktion og fremragende belastningskapacitet gør dem til et pålideligt valg, når du har brug for at løfte tungt udstyr eller materialer.

Udover disse populære modeller tilbyder vi også Green Pin's heavy duty sjækler, P-6036 og P-6033. Disse sjækler er specielt designet til at klare ekstremt tunge løfteopgaver og er velegnede til brug i fx havne og offshore-platforme. Deres imponerende belastningskapacitet og holdbarhed gør dem til de foretrukne valg for professionelle, der har brug for at løfte store og tunge genstande.

Ved at vælge Green Pin sjækler kan du være sikker på, at du får produkter af høj kvalitet, der er designet til at holde i mange år. Green Pin er kendt for deres omhyggelige produktion og strenge kvalitetskontrol, der sikrer, at deres sjækler lever op til de højeste standarder.

Så hvis du leder efter pålidelige og holdbare sjækler, er Fyns Kran Udstyr A/S det rette sted at kigge. Vi har et bredt udvalg af Green Pin sjækler, der passer til forskellige behov og løfteopgaver. Vores erfarne personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette sjækel til dine specifikke krav. Besøg vores hjemmeside eller kontakt os i dag for at få mere information og finde din nye Green Pin sjækel.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

NLF
Nikolaj Lolk Fuglsang
nlf@fku.dk

Send til en kollega

0.078