23948sdkhjf

Manuelle og automatiske lakanlæg fra G.A. Hansen- din totalleverandør.

Sælges
Udløber
1. april 2020
Stand
Ny

Manuelle lak- og pulveranlæg

Vi besidder mere end 40 års erfaring som leverandør af manuelle lavtryks-, mellemtryks-, og højtryksmalepumper samt lakeringsudstyr. Vi har udstyr til både våd- og pulverlakering fra nogle af verdens førende brands; Graco, Gema og Reiter.

Vores omfattende udvalg fra verdens førende leverandører af professionelt sprøjteudstyr gør G.A. Hansen til din totalleverandør.

Uanset hvilken overflade, der skal våd- eller pulverlakeres, og uanset hvilket materiale, du ønsker at anvende, så har vi hos G.A. Hansen, helt sikkert udstyret, der passer til dig og dine ønsker.

Automatiske lak- og pulveranlæg

Vi har brugt de sidste 40 år til at specialisere os i at levere sprøjteanlæg til våd- og pulverlakering. Vort kompetenceområde er innovative sprøjtesystemer, som skræddersys til den enkelte kundes behov. Det være sig manuelle pistol- og pumpeanlæg eller fuldautomatiske lakeringsanlæg til emner i træ, kunststof, jern eller metal.

Automatisk lakering af alle typer emner

Automatisk lakering af emner i træ, jern, metal eller kunststof kombineret med høj kvalitet, god økonomi, lakbesparelser og miljørigtig løsninger - det er de krav, der stilles til nutidens til anlægsleverandører. Vi sælger tyske REITER's automatiske sprøjteanlæg til vådlakering og schweiziske Gema pulverudstyr til pulverlakering - begge brands opfylder naturligvis alle disse krav.

Alle emner og konturer kan lakeres med REITERs automatiske lakeringsanlæg, herunder f.eks. vinduer og døre, møbeldetaljer i træ, kunststofdele til bilindustrien, gearkasser til lastvogne samt lagerinventar i jern og metal.

Ring på telefon +45 44913533 hvis du vil høre mere, eller skriv på info@ga-hansen.dk

Se mere om vådlakeringsanlæg eller mere om pulverlakering fra G.A. Hansen.

 
Sælger
G.A. Hansen A/S
Symfonivej 22
2730 Herlev
Danmark

Dan Borup Iversen
Telefon: +45 20331392
Fax: +45 44915533


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.14