23948sdkhjf
Del siden
Udlejes

Driftssikre hejs til personer og materialer

Udløber
22. april 2028
Stand
Brugt
Producent
Alimak

Når du vælger en hejs fra Platform.as, får du en driftssikker hejs af høj kvalitet, der er skræddersyet til din specifikke opgave. Uanset om hejsen skal transportere materialer, personer eller begge dele, helt op i 300 meters højde, har vi en løsning, der matcher dit behov.

De største af Platform.as’ hejs løfter, med 54 m/min, op til 3.200 kg. Medarbejdere og materialer kommer hurtigt op og ned - det er en klar fordel på byggepladsen, og det giver glade og tilfredse håndværkere!

Med et indvendigt mål på 3,9 m (længden) X 1,5 m (bredden) X 2,3 m (højden) er der plads til 29 personer eller en masse lange, tunge og uhåndterlige materialer, fx ventilationsrør. En rummelig sidedør giver desuden mulighed for at læsse hele paller med store mængder materialer direkte ind i byggehejsen, fx med en teleskoplæsser eller minilæsser. Alt sammen med til at fremme din byggesag.

Vores skakthejs har en imponerende løftekapacitet på 2.000 kg., og kan de kan tilpasses elevatorskakten i ethvert moderne nybyggeri. Ved at udnytte skakten, indtil den permanente elevator installeres, kan det udvendige facadearbejde gøres færdigt uden, at ser fx står et stillads i vejen for håndværkerne.

Bliv mødt af kvalitetsbevidste og servicemindede medarbejdere

Platform.as har nogle af branchens mest kompetente hejsspecialister – både på pladsen, i klargøringshallerne og på kontoret. De sætter alle sammen en stor ære i at hjælpe dig med at få etableret den mest optimale løsning til dit projekt. Vores salgskonsulenter er klar til at rådgive dig om, hvordan din hejsløsning understøtter dit projekt bedst muligt, mens vores projekt- og serviceafdeling dagligt styrer en masse opsætninger, nedtagninger og servicebesøg sikkert i havn. Og på pladserne sørger vores dygtige og servicemindede montører for at din hejsløsning bliver sikkert monteret og idriftsat.

Som at køre med elevator

Stort set alle vores hejs har indbygget ALC-styring. Det er intelligent styring, der sikrer hejsen en blød landing, når den stopper ved en etage. ALC-styringen betyder også, at hejsen kan programmeres til at tænke logisk. Tager du fx hejsen fra grundplan til 10. sal, stopper den automatisk ved andre etager, hvis der er sendt bud efter den. Det får en tur i hejsen til at minde om at køre med en indvendig elevator.

Driftssikkerhed og hurtig support

En hejs, der står stille i løbet af et travlt byggeri, forstyrrer logistikken og fremdriften af projektet – og det er til stor gene og irritation for de udførende aktører på byggepladsen. Det skaber panik, når det pludseligt kun er trapperne der kan benyttes.

Ingen kan gardere sig 100 % mod driftsstop, men du minimerer risikoen, når du vælger at leje din hejsløsning hos Platform.as, da alle vores hejs er kvalitetshejs med høj ydeevne – de fleste af mærket Alimak. Skulle uheldet alligevel være ude, er du altid sikret hurtig teknisk support. Ofte kan vi diagnosticere og løse en fejl med det samme via telefonen. Men kræver fejlen, at vi sender en mand til stedet, sporer vi straks den montør, der er tættest på hejsen - og sørger for, at han er fremme inden for en time.

Sikkerhed fremfor alt

Ansvarlighed, forebyggende adfærd og ekstra kontrol er rutine hos os. Derfor er vores ledelsessystem DRA-certificeret inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Er der brug for at få monteret en nødtelefon i hejsen, eller skal der installeres belysning ved ind- og udgange, så klarer vi også dette.

Begræns brugen med adgangskort

Du kan også vælge at begrænse adgangen til din hejs ved at udstyre udvalgte brugere med et adgangskort. Derved hindrer du uautoriseret brug af hejsen, hvilket er med til at minimere risikoen for fejlmeldinger, såvel som det kan medvirke til at højne sikkerheden. Fx hvis hejsen installeres som midlertidig erstatning for en permanent elevator i en beboelsesejendom.

Platform.as er blandt Danmarks førende udlejere af hejs til mandskab og materialer. Uanset, hvilke krav, din hejs skal leve op til - og uanset, hvor simpel eller kompleks din opgave er, bygger vi en løsning, der passer til dig. Vi har hejs til alle typer opgaver! Tag os med på råd, så du er sikker på, at din hejsløsning bliver effektiv og bidrager positivt til det samlede projekt.

Platform a|s
Broenge 4
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31467519
P nummer: 1014436711

Kontaktperson

Ulrik Hansen
servicechef
+45 41371865 uh@platform.as

Send til en kollega

0.078